Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

WTC 8622 XCW: Rrobalarëse jomontuese (8 kg, 1200 rpm)

WTC 8622 XCW
WTC 8622 XCW
WTC 8622 XCW
WTC 8622 XCW
shadow

Drag image left & right to rotate.

WTC 8622 XCW: Rrobalarëse jomontuese (8 kg, 1200 rpm)

Klasa e energjisë A+++
Niveli i zhurmës së larjes 62 dBA
Niveli i zhurmës së rrotullimit 76 dBA
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Capacity
Kapaciteti
0
Spin Speed
Shpejtësia e rrotullimit
0

Karakteristikat

Programi Xpress Super Shkurt 14 Min

2 kg rroba të pastëra në 14 min

Jo të gjitha rrobat kërkojnë larje intensive. Ndonjëherë, një larje e shpejtë do të kryejë punën me sukses. Programi Xpress Super Short 14 Min ju lejon të lani deri në 2 kg rroba në vetëm 14 minuta. 2 kg mund të mos tingëllojë shumë por kjo është si 20 bluza! Kjo është më se e mjaftueshme për të dalë jashtë në natyrë.

AquaWave®

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Larja dhe Tharja mund të dëmtojë rrobat tuaja. Prandaj, këtu është xhami i derës së lakuar të sistemit AquaWave® dhe lopatat e projektuara posaçërisht që lëvizin rrobat në një veprim të ngjashëm me valët brenda kazanit, duke trajtuar rrobat më butë dhe duke përmirësuar performancën e tharjes. Herën tjetër dikush i bën komplimente rrobave tuaja dhe ju përgjigjeni: Çfarë, kjo gjë është e vjetër? ju mund të jeni duke thënë të vërtetën.

Programi Daily Express

Pastrim me kapacitet të plotë në 28 min

Nëse ju duket që po zgjat shumë që rrobalarësja të përfundojë, provoni Programin Daily Xpress. Daily Xpress ju lejon të lani një ngarkesë të plotë rrobash në vetëm 28 minuta, në 30 ° C. Lavanderia juaj do të përfundojë përpara se të mbaroni atë komedi gjysmë ore që keni dashur të kapni.

Programi GentleCare™

Rrobat e buta të pambukut duken si të reja për më gjatë

Disa rroba pambuku janë më të buta se të tjerat dhe ato duhet të trajtohen si të tilla. Programi GentleCare mbron strukturën dhe ngjyrën e pëlhurave delikate falë algoritmit të larjes së butë. Tani mund të futni rrobat e holla të pambukut në makinë pa u shqetësuar dhe t'i shijoni ato për më gjatë.

Programi Jashtë shtëpisë/Sporte

Mbrojtja për pëlhura të papërshkueshme nga uji

Nëse jeni person sportiv dh që qëndroni shumë në natyrë, e dini që veshja e duhur është pjesë shumë e rëndësishme, ashtu si pajisjet e tjera. Veprimi i ulët i rrotullimit të Programit Jashtë shtëpisë/ Sport parandalon fërkimet brenda kazanit, duke ndihmuar rrobat tuaja të ruajnë tiparet e tyre të papërshkueshme nga uji dhe frymëmarrjen. Tani dilni dhe shijoni aventurën

Fast+

Deri në 55% pastrim më të shpejtë

Nëse mendoni, jeta është shumë e shkurtër të uleni dhe të pritni që makina larëse të përfundoj ciklin, këtu kemi diçka për të kthyer kohën e humbur. Funksioni Fast + ndjen automatikisht llojin e rrobave dhe sasinë e rrobave, duke optimizuar programin e larjes dhe duke ju lejuar të zvogëloni kohëzgjatjen e programit deri në 55% * me prekjen e një butoni.* Testuar nga laboratorë të brendshëm

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Kapaciteti i larjes

8 kg

Klasa e energjisë

A+++

Shpejtësia maksimale e rrotullimit

1200 rpm

Niveli i zhurmës së larjes

62 dBA

Niveli i zhurmës së rrotullimit

76 dBA

Lartësia

84 cm

Thellësia

60 cm

Thellësia

59 cm

Lloji i ekranit

Ekrani dixhital

Ngjyra

E bardhë

Lloji i konstruksionit

Vetëqëndrim
Programet

Numri i programeve

15

Programi 1

Programi Pambuk

Programi 2

Programi Pambuk Eko

Programi 3

Programi Sintetikë

Programi 4

2 kg rroba të pastëra në 14 min

Programi 5

Programi Të përziera

Programi 6

Programi Rroba të leshta/Larje me dorë

Programi 7

Rrobat e buta të pambukut duken si të reja për më gjatë

Programi 8

Programi Rrotullim & Pompim

Programi 9

Programi Shpëlarje

Programi 10

Programi Veshje të poshtme

Programi 11

Mbrojtja për pëlhura të papërshkueshme nga uji

Programi 12

Programi Larje e rrobave të errëta/Xhinse

Programi 13

Programi Veshje të brendshme

Programi 14

Programi Këmisha

Programi 15

Programi Higjienë
Funksionet

Funksioni 1

Paralarje

Funksioni 2

Deri në 55% pastrim më të shpejtë

Funksioni 3

Ekstra rrotullim

Nën-funksioni 1

Pastrimi I kazanit
Teknologjitë

OptiSense

Dizajni

AquaWave

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Derë XL

Lloji i ekranit

Ekrani dixhital

Ngjyra

E bardhë

Materiali i kazanit

Çelik i pandryshkur
Performanca & Konsumimi

Kapaciteti i larjes

8 kg

Klasa e energjisë

A+++

Shpejtësia maksimale e rrotullimit

1200 rpm

Niveli i zhurmës së larjes

62 dBA

Niveli i zhurmës së rrotullimit

76 dBA

Konsumi vjetor i energjisë (kWh/vit)

195 kWh

Konsumi vjetor i ujit (L/vit)

10559 L

Tensioni

230 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

84 cm

Thellësia

60 cm

Thellësia

59 cm

Pesha

71 kg

Lartësia e paketuar

88 cm

Gjerësia e paketuar

65 cm

Thellësia e paketuar

60 cm

Pesha e paketuar

72 kg
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Siguria e tejmbushjes

Kontrolli i çekuilibruar i ngarkesës

Rregullimi automatik i ujit