Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.

Mijn wasmachine start niet en ik kan geen wijzigingen aanbrengen. Sommige lampjes blijven knipperen op het paneel. Is dit normaal?

Als de eerste en de tweede extra functieknop drie keer knipperen wanneer u aan de programmaselectieknop draait, betekent dit dat het kinderslot is geactiveerd. U kunt het programma, de temperatuur, de snelheid of extra functies niet aanpassen als het kinderslot ingeschakeld is. 

 

Om het kinderslot uit te schakelen, moet u, tijdens een willekeurig wasprogramma, de eerste en de tweede extra functieknop gedurende drie seconden tegelijk ingedrukt houden. De lampjes van de knoppen gaan knipperen als u dit doet. 

 

U kunt het slot ook uitschakelen door de programmaselectieknop in de stand Aan/Uit te zetten als het apparaat niet in werking. 

 

De manier waarop het kinderslot wordt geactiveerd en gedeactiveerd is per model verschillend. Als de hierboven beschreven knopconfiguraties niet werken, raadpleeg dan de gebruikershandleiding. U kunt de handleiding ook hier downloaden. Gebruik het modelnummer van uw product.