Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Weet je zeker dat je je vergelijkingslijst wilt wissen?
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.

Alle partnerschappen zijn gericht

 

op één doel:

 

#EatLikeAPro

Tegen 2025 zullen wereldwijd 70 miljoen kinderen aan obesitas lijden. Daarom hebben we in 2017 een wereldwijd initiatief gestart om de dramatische stijging van obesitas bij kinderen over de hele wereld te bestrijden: Eat Like a Pro, oftewel 'Eet als een prof'. 

 

Het doel van #EatLikeAPro is om ouders te helpen om hun kinderen gezonder te laten eten – en dat gaf ons een idee. Nadat we erachter kwamen dat 80% van de kinderen gezonder zou eten als ze wisten dat hun helden dat ook deden, besloten we om onze krachten te bundelen met professionals op verschillende terreinen.  

 

In de #EatLikeAPro-campagne draait het allemaal om hoe de grootste sterren ter wereld succes hebben kunnen boeken door zich op hun gezondheid te focussen om zo hun prestaties te optimaliseren.

 

 

 

Fenerbahçe Beko

 

Herenbasketbalteam 

Het Fenerbahçe Beko-herenbasketbalteam bereikte vijf keer de halve finale en drie van de vier eindfinales van het Europese basketbalkampioenschap. Dit succes werd gerealiseerd met de focus op het aantrekken van de beste jonge spelers in Europa en het ontwikkelen van een cultuur van goede conditie, gezondheid en toewijding om zichzelf te verbeteren.

 

Dit is allemaal perfect afgestemd op de waarden waarnaar we streven. Vanaf 2019 is Beko de hoofdsponsor van het herenbasketbalteam van Fenerbahçe, met ons logo op de borst als onderdeel van de naamgeving.  

De legendarische coach Željko Obradović van het Fenerbahçe-herenbasketbalteam heeft het initiatief Eat Like a Pro volledig omarmd. 

 

Obradović is van mening dat Eat Like a Pro een “enorme verantwoordelijkheid” is en belooft dat zijn spelers “met hun eetgewoonten rolmodellen zullen zijn voor de komende generaties”.

The League of Legends

 

European Championship

The League of Legends European Championship is 's werelds belangrijkste eSports-evenement, waarin professionele eSports-gamers op het hoogste niveau spelen met wereldwijd meer dan 99 miljoen toeschouwers.

 

Het duurde even voordat ze als zodanig werden erkend, maar de wereld weet nu dat professionele eSports-spelers zichzelf als atleten beschouwen. Net als professionals in traditionele sporten trainen League of Legends-spelers met professionele voedingsdeskundigen en zien ze gezond eten en regelmatig sporten als een essentieel onderdeel van succes. 

In tegenstelling tot de eSports-professionals lijken de meeste fans zich niet bewust te zijn van het belang van gezond eten en sporten. In 2019 zijn we samen met Riot Games officieel leverancier van de LEC geworden.

 

Samen met professionele spelers werken we aan de bevordering van gezonde eetgewoonten onder het digitale publiek dat naar hun helden opkijkt. Dankzij deze samenwerking kunnen we de nieuwste groep atleten erkennen die zich bij de sportwereld voegen en een eerder ongrijpbare doelgroep bereiken.