Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
Производи - карактеристики и иновации
Teaser Image
Вградени рерни
Со врвните технологии за готвење, лесно е да се води здрав начин на живот 
Teaser Image
Фрижидер со замрзнувач

3-боја технологија на HarvestFresh m имитира 24-часовен сончев циклус внатре во крцкалот.

 

Целосно интегрирана машина за миење садови 

Технологија за блескаво миење садови која ви заштедува време 

Teaser Image

Сасмостојни машини за перење алишта 

Технологија за совршено перење алишта која ви го овлеснува секојдневниот живот 

Teaser Image
Teaser Image

BBIM13300XM

Вградена рерна (60 cm, 72 Л)

Вградени плочи
Апетитни функции за готвење за здрав живот 
Teaser Image