Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Шпорети и фритези

резултати (4)

FRL 2242 B

Фритеза (Воздух, 1500 W)

Фритеза (Воздух, 1500 W) FRL 2242 B
  • Вграден тајмер: прецизно мерење на времето, без напор резултати
  • Лажица за мерење на маслото: здрав помфрит со една лажица масло

FRL 2244 B

Фритеза (Воздух, 1500 W)

Фритеза (Воздух, 1500 W) FRL 2244 B
  • Вграден тајмер: прецизно мерење на времето, без напор резултати
  • Лажица за мерење на маслото: здрав помфрит со една лажица масло

FRL 5388 B

Фритеза (Воздух, 2400 W)

Фритеза (Воздух, 2400 W) FRL 5388 B
  • Вграден тајмер: прецизно мерење на времето, без напор резултати
  • Лажица за мерење на маслото: здрав помфрит со една лажица масло

FRL 3374 B

Фритеза (Воздух, 1750 W)

Фритеза (Воздух, 1750 W) FRL 3374 B
  • Вграден тајмер: прецизно мерење на времето, без напор резултати
  • Лажица за мерење на маслото: здрав помфрит со една лажица масло
резултати (4)

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions