Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Интегрирани фрижидери со замрзнувач

резултати (11)

BDSA180K3SN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на горен дел, 54 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на горен дел, 54 cm) BDSA180K3SN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

BCNA275E4FN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm) BCNA275E4FN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • NeoFrost ™ Двојно ладење: 2 посебни системи за ладење, без пренос на мирис
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум

BCNE400E40SN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 69 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 69 cm) BCNE400E40SN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • EverFresh+®: До 3 пати подолга свежина
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум

BCNE400E50SHN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 69 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 69 cm) BCNE400E50SHN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • EverFresh+®: До 3 пати подолга свежина
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум

BCNA306E4SN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm) BCNA306E4SN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • NeoFrost ™ Двојно ладење: 2 посебни системи за ладење, без пренос на мирис
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум

BCHA275E4SN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm) BCHA275E4SN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • CoolRoom®: месо, риба и млечни производи посвежи подолго

BCHA275K3SN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm) BCHA275K3SN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

BCSA285K3SN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm) BCSA285K3SN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

BCNA275E4SN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm) BCNA275E4SN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • NeoFrost ™ Двојно ладење: 2 посебни системи за ладење, без пренос на мирис
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум

BDSA250K3SN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на горен дел, 54 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на горен дел, 54 cm) BDSA250K3SN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

BCSE400E40SN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 69 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 69 cm) BCSE400E40SN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • CoolRoom®: месо, риба и млечни производи посвежи подолго
резултати (11)