Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Пегли на пареа

резултати (6)

STM 4116 B

Пегла на пареа (1600 W)

Пегла на пареа (1600 W) STM 4116 B

SPA 9130 B

Пегла на пареа (3000 W)

Пегла на пареа (3000 W) SPA 9130 B

SIM 3126 R

Пегла на пареа (2600 W)

Пегла на пареа (2600 W) SIM 3126 R

SIM 3124 D

Пегла на пареа (2400 W)

Пегла на пареа (2400 W) SIM 3124 D

SIM 5124 A

Пегла на пареа (2400 W)

Пегла на пареа (2400 W) SIM 5124 A

SIM 3122 T

Пегла на пареа (2200 W)

Пегла на пареа (2200 W) SIM 3122 T
резултати (6)