Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Самостојни микробранови

резултати (8)

MGC20100S

Самостојна микробранова печка (700 W, 20 Л)

Самостојна микробранова печка (700 W, 20 Л) MGC20100S
 • Скара во микробранова печка: крцкав, кафеав финиш за вашите омилени јадења
 • Внатрешно светло: јасен преглед на храната додека се готви

MGF20210X

Самостојна микробранова печка (800 W, 20 Л)

Самостојна микробранова печка (800 W, 20 Л) MGF20210X
 • Скара во микробранова печка: крцкав, кафеав финиш за вашите омилени јадења
 • Внатрешно светло: јасен преглед на храната додека се готви

MOF23110IX

Самостојна микробранова печка (800 W, 23 Л)

Самостојна микробранова печка (800 W, 23 Л) MOF23110IX
 • Внатрешно светло: јасен преглед на храната додека се готви

MOC20100W

Самостојна микробранова печка (700 W, 20 Л)

Самостојна микробранова печка (700 W, 20 Л) MOC20100W

MGC20100W

Самостојна микробранова печка (700 W, 20 Л)

Самостојна микробранова печка (700 W, 20 Л) MGC20100W
 • Скара во микробранова печка: крцкав, кафеав финиш за вашите омилени јадења
 • Внатрешно светло: јасен преглед на храната додека се готви

MOF20110X

Самостојна микробранова печка (800 W, 20 Л)

Самостојна микробранова печка (800 W, 20 Л) MOF20110X
 • Внатрешно светло: јасен преглед на храната додека се готви

MGF23210X

Самостојна микробранова печка (800 W, 23 Л)

Самостојна микробранова печка (800 W, 23 Л) MGF23210X
 • Скара во микробранова печка: крцкав, кафеав финиш за вашите омилени јадења
 • Внатрешно светло: јасен преглед на храната додека се готви

MOC20100S

Самостојна микробранова печка (700 W, 20 Л)

Самостојна микробранова печка (700 W, 20 Л) MOC20100S
 • Внатрешно светло: јасен преглед на храната додека се готви
резултати (8)