Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Вградени аспиратори

резултати (32)

CWB 6410 CR

Капак (Монтирани на ѕид, 60 cm)

Капак (Монтирани на ѕид, 60 cm) CWB 6410 CR
 • Led Illumination®: јасен поглед на тоа што се готви
 • Филтри безбедни за миење садови: филтри што лесно се чистат

HNT61310X

Капак (Телескопски, 60 cm)

Капак (Телескопски, 60 cm) HNT61310X
 • Филтри безбедни за миење садови: филтри што лесно се чистат

CTB 6407 X

Капак (Телескопски, 60 cm)

Капак (Телескопски, 60 cm) CTB 6407 X
 • Led Illumination®: јасен поглед на тоа што се готви
 • Филтри безбедни за миење садови: филтри што лесно се чистат

HCA62640W

Капак (Наклонет, 60 cm)

Капак (Наклонет, 60 cm) HCA62640W
 • Led Illumination®: јасен поглед на тоа што се готви
 • Филтри безбедни за миење садови: филтри што лесно се чистат

HCP61310W

Капак (Монтирани на ѕид, 60 cm)

Капак (Монтирани на ѕид, 60 cm) HCP61310W
 • Led Illumination®: јасен поглед на тоа што се готви
 • Филтри безбедни за миење садови: филтри што лесно се чистат

CWB 6410 AR

Капак (Монтирани на ѕид, 60 cm)

Капак (Монтирани на ѕид, 60 cm) CWB 6410 AR
 • Led Illumination®: јасен поглед на тоа што се готви
 • Филтри безбедни за миење садови: филтри што лесно се чистат

CFB 6432 XG

Капак (Стандарден, 60 cm)

Капак (Стандарден, 60 cm) CFB 6432 XG
 • Led Illumination®: јасен поглед на тоа што се готви

CFB 6437 W

Капак (Стандарден, 60 cm)

Капак (Стандарден, 60 cm) CFB 6437 W
 • Led Illumination®: јасен поглед на тоа што се готви

CTB 6250 W

Капак (Телескопски, 60 cm)

Капак (Телескопски, 60 cm) CTB 6250 W
 • Led Illumination®: јасен поглед на тоа што се готви
 • Филтри безбедни за миење садови: филтри што лесно се чистат

HCB93741BX

Капак (Монтирани на ѕид, 90 cm)

Капак (Монтирани на ѕид, 90 cm) HCB93741BX
 • Интензивна вентилација: перформанси за зголемување на вентилацијата
 • Режим за чистење на воздухот: автоматско часовно освежување
 • Потсетник за чистење филтри

HCI93847BXHI

Капак (Остров, 90 cm)

Капак (Остров, 90 cm) HCI93847BXHI
 • ProSmart™ Аспиратор: помалку бучава, повеќе заштеди
 • Работа со низок шум: стандардна вентилација, помалку бучава
 • Интензивна вентилација: перформанси за зголемување на вентилацијата

HCP91310I

Капак (Монтирани на ѕид, 90 cm)

Капак (Монтирани на ѕид, 90 cm) HCP91310I
 • Led Illumination®: јасен поглед на тоа што се готви
 • Филтри безбедни за миење садови: филтри што лесно се чистат

CTB 6407 W

Капак (Телескопски, 60 cm)

Капак (Телескопски, 60 cm) CTB 6407 W
 • Led Illumination®: јасен поглед на тоа што се готви
 • Филтри безбедни за миење садови: филтри што лесно се чистат

CFB 6433 X

Капак (Стандарден, 60 cm)

Капак (Стандарден, 60 cm) CFB 6433 X
 • Led Illumination®: јасен поглед на тоа што се готви
 • Филтри безбедни за миење садови: филтри што лесно се чистат

HCI91631XH

Капак (Остров, 90 cm)

Капак (Остров, 90 cm) HCI91631XH
 • Интензивна вентилација: перформанси за зголемување на вентилацијата
 • Режим за чистење на воздухот: автоматско часовно освежување
 • Потсетник за чистење филтри
резултати (32)