Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Вградени рингли

резултати (45)

HII 64850 FHTI

Вградена плоча за готвење (Индукција, 60 cm)

Вградена плоча за готвење (Индукција, 60 cm) HII 64850 FHTI
 • Премиум директен пристап: јасни и едноставни контроли
 • HobToHood®: Паметна вентилација без допир
 • IndyFlex®: флексибилна површина за готвење за да одговара на вашите тави

HDMS32220FX

Вградена плоча за готвење (Гас, 30 cm)

Вградена плоча за готвење (Гас, 30 cm) HDMS32220FX
 • Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот

HII64200FMTZG

Вградена плоча за готвење (Индукција, 60 cm)

Вградена плоча за готвење (Индукција, 60 cm) HII64200FMTZG
 • IndyFlex®: флексибилна површина за готвење за да одговара на вашите тави
 • Управување со електрична енергија: лесно поставена максимална потрошувачка на енергија

HII 95850 FHTI

Вградена плоча за готвење (Индукција, 90 cm)

Вградена плоча за готвење (Индукција, 90 cm) HII 95850 FHTI
 • Премиум директен пристап: јасни и едноставни контроли
 • HobToHood®: Паметна вентилација без допир
 • IndyFlex®: флексибилна површина за готвење за да одговара на вашите тави

HILM 64120 S

Вградена плоча за готвење (Двојно гориво, 60 cm)

Вградена плоча за готвење (Двојно гориво, 60 cm) HILM 64120 S
 • Побрзо и поефикасно готвење со посебен дизајн на горилник
 • Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот
резултати (45)