Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Интегрирани машини за миење садови

резултати (37)

DIN26423

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DIN26423
 • Совршена интеграција со мебелот
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Брзо+: 3× побрзо чистење

DSN04310X

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина) DSN04310X
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DIN35320

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина) DIN35320
 • Лизгачка корпа за прибор за јадење: повеќе простор за садови и тави во долната решетка
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот
 • Поддршка за плочи лесно преклопување: дополнителен простор за садови и тави

DIS26021

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline)

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline) DIS26021
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

BDIS36020

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline)

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline) BDIS36020
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DSN05311X

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина) DSN05311X
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DSS05011X

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline)

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline) DSS05011X
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DSN28430X

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DSN28430X
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачка корпа за прибор за јадење: повеќе простор за садови и тави во долната решетка
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DIS35023

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline)

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline) DIS35023
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот
 • Поддршка за плочи лесно преклопување: дополнителен простор за садови и тави

DIN28424

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DIN28424
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

BDIS38020Q

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline)

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline) BDIS38020Q
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DIS28023

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline)

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline) DIS28023
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DIN28436

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DIN28436
 • Стабилно позиционирање на вратата под кој било агол
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Послужавник за прибор за јадење со 5 позиции за флексибилни опции за полнење

BDIN39640A

Машина за миење садови (16 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (16 поставете поставки, Целосна големина) BDIN39640A
 • AutoDose: оптимален детергент, ефикасно чистење
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Нежно држење на долги чаши

DSN05310X

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина) DSN05310X
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот
резултати (37)