Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Сецкачи и миксери

резултати (12)

HMM5400W

Рачен миксер (425 W)

Рачен миксер (425 W) HMM5400W
  • Турбо мешавина: зајакнување на моќноста на состојките што тешко се мешаат

HMM 81504 BX

Рачен миксер (500 W)

Рачен миксер (500 W) HMM 81504 BX
  • Турбо мешавина: зајакнување на моќноста на состојките што тешко се мешаат

CHP7504W

Сецкач за храна (500 W, 500 ml)

Сецкач за храна (500 W, 500 ml) CHP7504W
  • Двојно ниво сечила: порамномерни резултати со сечкање

HMM7422W

Рачен миксер (425 W)

Рачен миксер (425 W) HMM7422W
  • Турбо мешавина: зајакнување на моќноста на состојките што тешко се мешаат

HMM 62444 W

Рачен миксер (425 W)

Рачен миксер (425 W) HMM 62444 W
  • Турбо мешавина: зајакнување на моќноста на состојките што тешко се мешаат

HMM7424W

Рачен миксер (425 W)

Рачен миксер (425 W) HMM7424W
  • Турбо мешавина: зајакнување на моќноста на состојките што тешко се мешаат

HMM7420W

Рачен миксер (425 W)

Рачен миксер (425 W) HMM7420W
  • Турбо мешавина: зајакнување на моќноста на состојките што тешко се мешаат

CHG7504W

Сецкач за храна (500 W, 1000 ml)

Сецкач за храна (500 W, 1000 ml) CHG7504W
  • Ножеви обложени со циркониум: поостри и потрајни сечила
  • Двојно ниво сечила: порамномерни резултати со сечкање

HMM 62404 W

Рачен миксер (425 W)

Рачен миксер (425 W) HMM 62404 W
  • Турбо мешавина: зајакнување на моќноста на состојките што тешко се мешаат
резултати (12)