Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Сушари за алишта

резултати (17)

DS 8440 SXW

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 8 kg)

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 8 kg) DS 8440 SXW
 • Совршено сушење, без бледеење на бојата
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман

DS 8440 SXM

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 8 kg)

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 8 kg) DS 8440 SXM
 • Совршено сушење, без бледеење на бојата
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман

DS 9430 SX

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 9 kg)

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 9 kg) DS 9430 SX
 • SteamTherapy™ програм: посвежа облека со моќта на пареата
 • Совршено сушење, без бледеење на бојата
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман

DS 8539 TU

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 8 kg)

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 8 kg) DS 8539 TU
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Совршено сушење, без бледеење на бојата
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман

DF 7111 PAW

Сушара за алишта (Кондензатор, 7 kg)

Сушара за алишта (Кондензатор, 7 kg) DF 7111 PAW
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман

DF7414SX

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 7 kg)

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 7 kg) DF7414SX
 • Совршено сушење, без бледеење на бојата

DS 8312 PX

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 8 kg)

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 8 kg) DS 8312 PX
 • Совршено сушење, без бледеење на бојата
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман

DG 8540 SX

Сушара за алишта (Hybrid 2.0, 8 kg)

Сушара за алишта (Hybrid 2.0, 8 kg) DG 8540 SX
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман
 • Тивка програма: помалку бучава, помирен дом

DU 7112 PA1

Сушара за алишта (Кондензатор, 7 kg)

Сушара за алишта (Кондензатор, 7 kg) DU 7112 PA1
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман

DS 7139 TX

Сушара за алишта (Кондензатор, 7 kg)

Сушара за алишта (Кондензатор, 7 kg) DS 7139 TX
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман

DS9414CX2

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 9 kg)

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 9 kg) DS9414CX2
 • Совршено сушење, без бледеење на бојата
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман

DF 7439 SX

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 7 kg)

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 7 kg) DF 7439 SX
 • Совршено сушење, без бледеење на бојата

DS 8139 TX

Сушара за алишта (Кондензатор, 8 kg)

Сушара за алишта (Кондензатор, 8 kg) DS 8139 TX
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман

DF 7412 PA

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 7 kg)

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 7 kg) DF 7412 PA
 • Совршено сушење, без бледеење на бојата

DS 8439 TX

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 8 kg)

Сушара за алишта (Топлотна пумпа, 8 kg) DS 8439 TX
 • Совршено сушење, без бледеење на бојата
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман
резултати (17)