Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Правосмукалки со канистер

резултати (23)

VCM 71605 AP

Правосмукалка без кесичка (800 W)

Правосмукалка без кесичка (800 W) VCM 71605 AP

BKS 1410

Правосмукалка со кесичка (2000 W)

Правосмукалка со кесичка (2000 W) BKS 1410

VCC 7324 WI

Правосмукалка со кесичка (2400 W)

Правосмукалка со кесичка (2400 W) VCC 7324 WI

VCO 6325 FD

Правосмукалка без кесичка (1590 W)

Правосмукалка без кесичка (1590 W) VCO 6325 FD

VCO 32801 AR

Правосмукалка без кесичка (800 W)

Правосмукалка без кесичка (800 W) VCO 32801 AR

VCO 32803 AF

Правосмукалка без кесичка (800 W)

Правосмукалка без кесичка (800 W) VCO 32803 AF

VCC 34801 AR

Правосмукалка со кесичка (800 W)

Правосмукалка со кесичка (800 W) VCC 34801 AR

VCC 61605 AF

Правосмукалка со кесичка (800 W)

Правосмукалка со кесичка (800 W) VCC 61605 AF

VCO 42701 AB

Правосмукалка без кесичка (750 W)

Правосмукалка без кесичка (750 W) VCO 42701 AB

BKS 5423

Правосмукалка без кесичка (1550 W)

Правосмукалка без кесичка (1550 W) BKS 5423

BKS 1420

Правосмукалка со кесичка (2100 W)

Правосмукалка со кесичка (2100 W) BKS 1420

VCC 34118 WD

Правосмукалка со кесичка (1800 W)

Правосмукалка со кесичка (1800 W) VCC 34118 WD

VCC 6424 WI

Правосмукалка со кесичка (2400 W)

Правосмукалка со кесичка (2400 W) VCC 6424 WI

BKS 2226

Правосмукалка со кесичка (2600 W)

Правосмукалка со кесичка (2600 W) BKS 2226

VCC 5325 AR

Правосмукалка со кесичка (800 W)

Правосмукалка со кесичка (800 W) VCC 5325 AR
резултати (23)