Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Самостојни перални со сушара

резултати (8)

HTV 7736 XSHT

Самостојна машина за перење и сушење (7 kg / 4 kg, 1400 rpm)

Самостојна машина за перење и сушење (7 kg / 4 kg, 1400 rpm) HTV 7736 XSHT
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Програм Wash & Wear®: 1 кг алишта, подготвени за носење за 1 час
 • Ултра-хигиенски резултати на која било температура

HTV 8736 XC0M

Самостојна машина за перење и сушење (8 kg / 5 kg, 1400 rpm)

Самостојна машина за перење и сушење (8 kg / 5 kg, 1400 rpm) HTV 8736 XC0M
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Програм Wash & Wear®: 1 кг алишта, подготвени за носење за 1 час
 • Ултра-хигиенски резултати на која било температура

HTV 8746 XF

Самостојна машина за перење и сушење (8 kg / 5 kg, 1400 rpm)

Самостојна машина за перење и сушење (8 kg / 5 kg, 1400 rpm) HTV 8746 XF
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Програм Wash & Wear®: 1 кг алишта, подготвени за носење за 1 час
 • Ултра-хигиенски резултати на која било температура

B5DF T 59447 W

Самостојна машина за перење и сушење (9 kg / 6 kg, 1400 rpm)

Самостојна машина за перење и сушење (9 kg / 6 kg, 1400 rpm) B5DF T 59447 W
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Програм Wash & Wear®: 1 кг алишта, подготвени за носење за 1 час
 • Ултра-хигиенски резултати на која било температура

B5DF T 510447 M

Самостојна машина за перење и сушење (10 kg / 6 kg, 1400 rpm)

Самостојна машина за перење и сушење (10 kg / 6 kg, 1400 rpm) B5DF T 510447 M
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Програм Wash & Wear®: 1 кг алишта, подготвени за носење за 1 час
 • Ултра-хигиенски резултати на која било температура

HTV 8716 X0

Самостојна машина за перење и сушење (8 kg / 5 kg, 1400 rpm)

Самостојна машина за перење и сушење (8 kg / 5 kg, 1400 rpm) HTV 8716 X0
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Програм Wash & Wear®: 1 кг алишта, подготвени за носење за 1 час
 • Ултра-хигиенски резултати на која било температура

HTV 8736 XSHT

Самостојна машина за перење и сушење (8 kg / 5 kg, 1400 rpm)

Самостојна машина за перење и сушење (8 kg / 5 kg, 1400 rpm) HTV 8736 XSHT
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Програм Wash & Wear®: 1 кг алишта, подготвени за носење за 1 час
 • Ултра-хигиенски резултати на која било температура

HTE 7616 X0

Самостојна машина за перење и сушење (7 kg / 4 kg, 1200 rpm)

Самостојна машина за перење и сушење (7 kg / 4 kg, 1200 rpm) HTE 7616 X0
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Програм Wash & Wear®: 1 кг алишта, подготвени за носење за 1 час
 • Ултра-хигиенски резултати на која било температура
резултати (8)