Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Вградени комплети

резултати (11)

BSM22320X

Вграден комплет (Мулти функционална Oven / Витроцерамичен Hob)

Вграден комплет (Мулти функционална Oven / Витроцерамичен Hob) BSM22320X
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

BSM25320X

Вграден комплет (Мулти функционална Oven / Витроцерамичен Hob)

Вграден комплет (Мулти функционална Oven / Витроцерамичен Hob) BSM25320X
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

BSE22320X

Вграден комплет (Асистирано с вентилатор Oven / Витроцерамичен Hob)

Вграден комплет (Асистирано с вентилатор Oven / Витроцерамичен Hob) BSE22320X
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

BUE22120X

Вграден комплет (Асистирано с вентилатор Oven / Витроцерамичен Hob)

Вграден комплет (Асистирано с вентилатор Oven / Витроцерамичен Hob) BUE22120X
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

BSM22520X

Вграден комплет (Мулти функционална Oven / Витроцерамичен Hob)

Вграден комплет (Мулти функционална Oven / Витроцерамичен Hob) BSM22520X
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

BSE24322B

Вграден комплет (Мулти функционална Oven / Витроцерамичен Hob)

Вграден комплет (Мулти функционална Oven / Витроцерамичен Hob) BSE24322B
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

BUM22320X

Вграден комплет (Мулти функционална Oven / Витроцерамичен Hob)

Вграден комплет (Мулти функционална Oven / Витроцерамичен Hob) BUM22320X
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

BSM24300B

Вграден комплет (Мулти функционална Oven / Двојно гориво Hob)

Вграден комплет (Мулти функционална Oven / Двојно гориво Hob) BSM24300B
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Побрзо и поефикасно готвење со посебен дизајн на горилник
 • Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот

BSE21100B

Вграден комплет (Асистирано с вентилатор Oven / Витроцерамичен Hob)

Вграден комплет (Асистирано с вентилатор Oven / Витроцерамичен Hob) BSE21100B
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

BUE22320X

Вграден комплет (Асистирано с вентилатор Oven / Витроцерамичен Hob)

Вграден комплет (Асистирано с вентилатор Oven / Витроцерамичен Hob) BUE22320X
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

BSC22120X

Вграден комплет (Конвенционална Oven / Витроцерамичен Hob)

Вграден комплет (Конвенционална Oven / Витроцерамичен Hob) BSC22120X
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
резултати (11)