Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Интегрирани Фрижидери

резултати (9)

BK7725

Интегриран фрижидер (-, 0 Л)

Интегриран фрижидер (-, 0 Л) BK7725
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

BSSA315K3SN

Интегриран фрижидер (Лардер, 309 Л)

Интегриран фрижидер (Лардер, 309 Л) BSSA315K3SN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

BLSA210M3SN

Интегриран фрижидер (Лардер, 198 Л)

Интегриран фрижидер (Лардер, 198 Л) BLSA210M3SN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

BU1103N

Интегриран фрижидер (Вграден долу, 128 Л)

Интегриран фрижидер (Вграден долу, 128 Л) BU1103N
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

B1803N

Интегриран фрижидер (Лардер, 126 Л)

Интегриран фрижидер (Лардер, 126 Л) B1803N
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

B1752HCA+

Интегриран фрижидер (Под работна маса, 97 Л)

Интегриран фрижидер (Под работна маса, 97 Л) B1752HCA+
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

B1753HCN

Интегриран фрижидер (Под работна маса, 97 Л)

Интегриран фрижидер (Под работна маса, 97 Л) B1753HCN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

BSSA210K3SN

Интегриран фрижидер (Замрзнувач на горен дел со една врата, 156 Л)

Интегриран фрижидер (Замрзнувач на горен дел со една врата, 156 Л) BSSA210K3SN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

BU 1153 N

Интегриран фрижидер (Вграден долу, 92 Л)

Интегриран фрижидер (Вграден долу, 92 Л) BU 1153 N
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
резултати (9)