Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

Вградени

резултати (236)

BSSA210K3SN

Интегриран фрижидер (Замрзнувач на горен дел со една врата, 156 Л)

Интегриран фрижидер (Замрзнувач на горен дел со една врата, 156 Л) BSSA210K3SN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

BLSA210M3SN

Интегриран фрижидер (Лардер, 198 Л)

Интегриран фрижидер (Лардер, 198 Л) BLSA210M3SN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

BSSA315K3SN

Интегриран фрижидер (Лардер, 309 Л)

Интегриран фрижидер (Лардер, 309 Л) BSSA315K3SN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

B1753HCN

Интегриран фрижидер (Под работна маса, 97 Л)

Интегриран фрижидер (Под работна маса, 97 Л) B1753HCN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

B1752HCA+

Интегриран фрижидер (Под работна маса, 97 Л)

Интегриран фрижидер (Под работна маса, 97 Л) B1752HCA+
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

B1803N

Интегриран фрижидер (Лардер, 126 Л)

Интегриран фрижидер (Лардер, 126 Л) B1803N
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

BU 1153 N

Интегриран фрижидер (Вграден долу, 92 Л)

Интегриран фрижидер (Вграден долу, 92 Л) BU 1153 N
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

BU1103N

Интегриран фрижидер (Вграден долу, 128 Л)

Интегриран фрижидер (Вграден долу, 128 Л) BU1103N
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

BDSA180K3SN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на горен дел, 54 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на горен дел, 54 cm) BDSA180K3SN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

BDSA250K3SN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на горен дел, 54 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на горен дел, 54 cm) BDSA250K3SN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

BCSE400E40SN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 69 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 69 cm) BCSE400E40SN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • CoolRoom®: месо, риба и млечни производи посвежи подолго

BCNE400E50SHN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 69 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 69 cm) BCNE400E50SHN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • EverFresh+®: До 3 пати подолга свежина
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум

BCNE400E40SN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 69 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 69 cm) BCNE400E40SN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • EverFresh+®: До 3 пати подолга свежина
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум

BCSA285K3SN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm) BCSA285K3SN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

BCHA275K3SN

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm)

Интегриран фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на дното, 54 cm) BCHA275K3SN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг
резултати (236)