Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Самостојни шпорети

резултати (29)

FSS57100GW

Самостоен шпорет (Конвенционална, 50 cm)

Самостоен шпорет (Конвенционална, 50 cm) FSS57100GW
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

FSS67000GW

Самостоен шпорет (Конвенционална, 60 cm)

Самостоен шпорет (Конвенционална, 60 cm) FSS67000GW
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

FSM67320GXS

Самостоен шпорет (Мулти функционална, 60 cm)

Самостоен шпорет (Мулти функционална, 60 cm) FSM67320GXS
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

FSM67320GSS

Самостоен шпорет (Мулти функционална, 60 cm)

Самостоен шпорет (Мулти функционална, 60 cm) FSM67320GSS
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

FSM67320DWS

Самостоен шпорет (Мулти функционална, 60 cm)

Самостоен шпорет (Мулти функционална, 60 cm) FSM67320DWS
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

FSE67310GX

Самостоен шпорет (Асистирано с вентилатор, 60 cm)

Самостоен шпорет (Асистирано с вентилатор, 60 cm) FSE67310GX
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

FSM57300GX

Самостоен шпорет (Мулти функционална, 50 cm)

Самостоен шпорет (Мулти функционална, 50 cm) FSM57300GX
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

FSE66000GS

Самостоен шпорет (Асистирано с вентилатор, 60 cm)

Самостоен шпорет (Асистирано с вентилатор, 60 cm) FSE66000GS
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

FSE67300GW

Самостоен шпорет (Асистирано с вентилатор, 60 cm)

Самостоен шпорет (Асистирано с вентилатор, 60 cm) FSE67300GW
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

FSM69300GXT

Самостоен шпорет (Мулти функционална, 60 cm)

Самостоен шпорет (Мулти функционална, 60 cm) FSM69300GXT
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

FSE64010DW

Самостоен шпорет (Асистирано с вентилатор, 60 cm)

Самостоен шпорет (Асистирано с вентилатор, 60 cm) FSE64010DW
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Побрзо и поефикасно готвење со посебен дизајн на горилник
 • Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот

FSS54010DW

Самостоен шпорет (Конвенционална, 50 cm)

Самостоен шпорет (Конвенционална, 50 cm) FSS54010DW
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Побрзо и поефикасно готвење со посебен дизајн на горилник
 • Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот

FSS63010DW

Самостоен шпорет (Конвенционална, 60 cm)

Самостоен шпорет (Конвенционална, 60 cm) FSS63010DW
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Побрзо и поефикасно готвење со посебен дизајн на горилник
 • Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот

FSE64320DS

Самостоен шпорет (Асистирано с вентилатор, 60 cm)

Самостоен шпорет (Асистирано с вентилатор, 60 cm) FSE64320DS
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Побрзо и поефикасно готвење со посебен дизајн на горилник
 • Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот

FSE64320DW

Самостоен шпорет (Асистирано с вентилатор, 60 cm)

Самостоен шпорет (Асистирано с вентилатор, 60 cm) FSE64320DW
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Побрзо и поефикасно готвење со посебен дизајн на горилник
 • Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот
резултати (29)