Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Вградени печки

резултати (54)

BIM24300WS

Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

Вградена рерна (60 cm, 71 Л) BIM24300WS
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BVM34500B

Вградена рерна (60 cm, 80 Л)

Вградена рерна (60 cm, 80 Л) BVM34500B
 • Поголем капацитет во стандардни димензии
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BIM24400BCS

Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

Вградена рерна (60 cm, 71 Л) BIM24400BCS
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • SoftDoor™: непречено и тивко отворање и затворање на вратата
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BIRT25400XPS

Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

Вградена рерна (60 cm, 71 Л) BIRT25400XPS
 • Пиролитичко самочистење: интензивно чистење без хемикалии
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BIM19700DXMS

Вградена рерна (60 cm, 70 Л)

Вградена рерна (60 cm, 70 Л) BIM19700DXMS
 • PizzaPro ™: пица во стил на пицерија за 5 мин
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • SoftDoor™: непречено и тивко отворање и затворање на вратата

OIM 27201 C

Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

Вградена рерна (60 cm, 71 Л) OIM 27201 C
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BIM24400GCS

Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

Вградена рерна (60 cm, 71 Л) BIM24400GCS
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • SoftDoor™: непречено и тивко отворање и затворање на вратата
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BBIE12000X

Вградена рерна (60 cm, 66 Л)

Вградена рерна (60 cm, 66 Л) BBIE12000X
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BBIM13300ZGCSE

Вградена рерна (60 cm, 72 Л)

Вградена рерна (60 cm, 72 Л) BBIM13300ZGCSE
 • Внатрешно светло: јасен преглед на храната додека се готви
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BIM36300XCS

Вградена рерна (60 cm, 82 Л)

Вградена рерна (60 cm, 82 Л) BIM36300XCS
 • Поголем капацитет во стандардни димензии
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BBIE123001XD

Вградена рерна (60 cm, 72 Л)

Вградена рерна (60 cm, 72 Л) BBIE123001XD
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BIR19400DXPS

Вградена рерна (60 cm, 72 Л)

Вградена рерна (60 cm, 72 Л) BIR19400DXPS
 • Пиролитичко самочистење: интензивно чистење без хемикалии
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BIM19700XMS

Вградена рерна (60 cm, 70 Л)

Вградена рерна (60 cm, 70 Л) BIM19700XMS
 • PizzaPro ™: пица во стил на пицерија за 5 мин
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • SoftDoor™: непречено и тивко отворање и затворање на вратата

BBIE14100X

Вградена рерна (60 cm, 72 Л)

Вградена рерна (60 cm, 72 Л) BBIE14100X
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BBIR13300XC

Вградена рерна (60 cm, 72 Л)

Вградена рерна (60 cm, 72 Л) BBIR13300XC
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење
резултати (54)