Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Фрижидери со замрзнувач

резултати (80)

GNE60531XN

Фрижидер со замрзнувач (Повеќе врати, 84 cm)

Фрижидер со замрзнувач (Повеќе врати, 84 cm) GNE60531XN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста

GN1416231XPN

Фрижидер со замрзнувач (Повеќе врати, 90.8 cm)

Фрижидер со замрзнувач (Повеќе врати, 90.8 cm) GN1416231XPN
 • Активно свежо сино светло: зачуван витамин Ц во овошје и зеленчук
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • MultiZone: фрижидер до замрзнувач со еден допир

GN1416232ZXN

Фрижидер со замрзнувач (Повеќе врати, 90.8 cm)

Фрижидер со замрзнувач (Повеќе врати, 90.8 cm) GN1416232ZXN
 • EverFresh+®: До 3 пати подолга свежина
 • Активно свежо сино светло: зачуван витамин Ц во овошје и зеленчук
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум

GN1406231XBN

Фрижидер со замрзнувач (Повеќе врати, 90.8 cm)

Фрижидер со замрзнувач (Повеќе врати, 90.8 cm) GN1406231XBN
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • CoolRoom®: месо, риба и млечни производи посвежи подолго
 • Прилагодлива висина на решетка на вратата

GN1426234ZDXN

Фрижидер со замрзнувач (Повеќе врати, 90.8 cm)

Фрижидер со замрзнувач (Повеќе врати, 90.8 cm) GN1426234ZDXN
 • EverFresh+®: До 3 пати подолга свежина
 • Активно свежо сино светло: зачуван витамин Ц во овошје и зеленчук
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум

GN1426233ZDRXN

Фрижидер со замрзнувач (Повеќе врати, 90.8 cm)

Фрижидер со замрзнувач (Повеќе врати, 90.8 cm) GN1426233ZDRXN
 • EverFresh+®: До 3 пати подолга свежина
 • Активно свежо сино светло: зачуван витамин Ц во овошје и зеленчук
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум

GNE64021XB

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 91 cm)

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 91 cm) GNE64021XB
 • NeoFrost ™ Двојно ладење: 2 посебни системи за ладење, без пренос на мирис
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста

GN163130SN

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 91 cm)

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 91 cm) GN163130SN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • NeoFrost ™ Двојно ладење: 2 посебни системи за ладење, без пренос на мирис
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум

GN162341XBN

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 91 cm)

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 91 cm) GN162341XBN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • EverFresh+®: До 3 пати подолга свежина
 • NeoFrost ™ Двојно ладење: 2 посебни системи за ладење, без пренос на мирис

GN162341XBRN

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 91 cm)

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 91 cm) GN162341XBRN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • EverFresh+®: До 3 пати подолга свежина
 • NeoFrost ™ Двојно ладење: 2 посебни системи за ладење, без пренос на мирис

GN163241XBN

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 91 cm)

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 91 cm) GN163241XBN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • EverFresh+®: До 3 пати подолга свежина

GNE63521DXB

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 91 cm)

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 91 cm) GNE63521DXB
 • NeoFrost ™ Двојно ладење: 2 посебни системи за ладење, без пренос на мирис
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста

GN163140ZGBN

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 91 cm)

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 91 cm) GN163140ZGBN
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • EverFresh+®: До 3 пати подолга свежина

GNO5322XPN

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 90 cm)

Фрижидер со замрзнувач (Еден до друг, 90 cm) GNO5322XPN
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • CoolRoom®: месо, риба и млечни производи посвежи подолго
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста

RDNE505E30ZXBN

Фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на горен дел, 70 cm)

Фрижидер со замрзнувач (Замрзнувач на горен дел, 70 cm) RDNE505E30ZXBN
 • EverFresh+®: До 3 пати подолга свежина
 • NeoFrost ™ Двојно ладење: 2 посебни системи за ладење, без пренос на мирис
 • Инвертер компресор ProSmart™: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
резултати (80)