Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

Ладење

резултати (174)

B5RMLNE444HX

Фрижидер (Лардер, 365 Л)

Фрижидер (Лардер, 365 Л) B5RMLNE444HX
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

B5RMLNE444HW

Фрижидер (Лардер, 365 Л)

Фрижидер (Лардер, 365 Л) B5RMLNE444HW
 • HarvestFresh™: Инспириран од природата, напојуван од светлина
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

RSNE445E33WN

Фрижидер (Лардер, 375 Л)

Фрижидер (Лардер, 375 Л) RSNE445E33WN
 • CoolRoom®: месо, риба и млечни производи посвежи подолго
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

RSNE445E33XN

Фрижидер (Лардер, 375 Л)

Фрижидер (Лардер, 375 Л) RSNE445E33XN
 • CoolRoom®: месо, риба и млечни производи посвежи подолго
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

RSSE265K30WN

Фрижидер (Лардер, 252 Л)

Фрижидер (Лардер, 252 Л) RSSE265K30WN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

RSSE265K30SN

Фрижидер (Лардер, 252 Л)

Фрижидер (Лардер, 252 Л) RSSE265K30SN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

RSSE415M33DSN

Фрижидер (Лардер, 359 Л)

Фрижидер (Лардер, 359 Л) RSSE415M33DSN
 • CoolRoom®: месо, риба и млечни производи посвежи подолго
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

RSSA290M33XBN

Фрижидер (Лардер, 286 Л)

Фрижидер (Лардер, 286 Л) RSSA290M33XBN
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

RSSA290M31WN

Фрижидер (Лардер, 286 Л)

Фрижидер (Лардер, 286 Л) RSSA290M31WN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

TSE1245

Фрижидер (Под работна маса, 101 Л)

Фрижидер (Под работна маса, 101 Л) TSE1245
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

TSE1423N

Фрижидер (Лардер, 130 Л)

Фрижидер (Лардер, 130 Л) TSE1423N
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

TSE1234FSN

Фрижидер (Под работна маса, 101 Л)

Фрижидер (Под работна маса, 101 Л) TSE1234FSN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

TSE1284N

Фрижидер (Под работна маса, 101 Л)

Фрижидер (Под работна маса, 101 Л) TSE1284N
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

TS190330N

Фрижидер (Под работна маса, 86 Л)

Фрижидер (Под работна маса, 86 Л) TS190330N
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

LS9051WN

Фрижидер (Лардер, 0 Л)

Фрижидер (Лардер, 0 Л) LS9051WN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг
резултати (174)