Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Самостојни машини за миење садови

резултати (44)

DVN06430W

Самостојна машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Самостојна машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DVN06430W
 • Стабилно позиционирање на вратата под кој било агол
 • Лизгачка корпа за прибор за јадење: повеќе простор за садови и тави во долната решетка
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DVN06430X

Самостојна машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Самостојна машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DVN06430X
 • Стабилно позиционирање на вратата под кој било агол
 • Лизгачка корпа за прибор за јадење: повеќе простор за садови и тави во долната решетка
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DFN26420WAD

Самостојна машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Самостојна машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DFN26420WAD
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • AutoDose: оптимален детергент, ефикасно чистење
 • Брзо+: 3× побрзо чистење

DVN04321W

Самостојна машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина)

Самостојна машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина) DVN04321W
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

BDFN26430X

Самостојна машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Самостојна машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) BDFN26430X
 • Стабилно позиционирање на вратата под кој било агол
 • Лизгачка корпа за прибор за јадење: повеќе простор за садови и тави во долната решетка
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DEN48520XAD SHD

Самостојна машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина)

Самостојна машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина) DEN48520XAD SHD
 • AutoDose: оптимален детергент, ефикасно чистење
 • Горна решетка прилагодлива на висина
 • Брзо+: 3× побрзо чистење

DFN26420XAD

Самостојна машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Самостојна машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DFN26420XAD
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • AutoDose: оптимален детергент, ефикасно чистење
 • Брзо+: 3× побрзо чистење

BDFN26521XQ

Самостојна машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина)

Самостојна машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина) BDFN26521XQ
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

BDFN26521WQ

Самостојна машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина)

Самостојна машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина) BDFN26521WQ
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

BDFN36530XC

Самостојна машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина)

Самостојна машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина) BDFN36530XC
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Стабилно позиционирање на вратата под кој било агол
 • Брзо+: 3× побрзо чистење

BDFN15430W

Самостојна машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Самостојна машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) BDFN15430W
 • Стабилно позиционирање на вратата под кој било агол
 • Лизгачка корпа за прибор за јадење: повеќе простор за садови и тави во долната решетка
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

BDFN36650XC

Самостојна машина за миење садови (16 поставете поставки, Целосна големина)

Самостојна машина за миење садови (16 поставете поставки, Целосна големина) BDFN36650XC
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Стабилно позиционирање на вратата под кој било агол
 • Брзо+: 3× побрзо чистење

DFN38530X

Самостојна машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина)

Самостојна машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина) DFN38530X
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DFN16411W

Самостојна машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Самостојна машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DFN16411W
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачка корпа за прибор за јадење: повеќе простор за садови и тави во долната решетка

DFN28423X

Самостојна машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Самостојна машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DFN28423X
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Послужавник за прибор за јадење со 5 позиции за флексибилни опции за полнење
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
резултати (44)