Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Блендери

резултати (10)

TBN7602W

Мешалка за маса (600 W, 1.75 Л)

Мешалка за маса (600 W, 1.75 Л) TBN7602W
 • Мелење на мраз: ледени пијалоци, со притискање на копче
 • Цврсто и стабилно држање

TBN 62608 W

Мешалка за маса (600 W, 1500 Л)

Мешалка за маса (600 W, 1500 Л) TBN 62608 W
 • Мелење на мраз: ледени пијалоци, со притискање на копче
 • Цврсто и стабилно држање

TBP5301X

Мешалка за маса (300 W, 0.6 Л)

Мешалка за маса (300 W, 0.6 Л) TBP5301X
 • Мелење на мраз: ледени пијалоци, со притискање на копче
 • Преносно шише: шише со мешалка кое оди насекаде
 • Цврсто и стабилно држање

SMM888BX

Подготвувач на супи (1000 W, 1.75 Л)

Подготвувач на супи (1000 W, 1.75 Л) SMM888BX
 • Мелење на мраз: ледени пијалоци, со притискање на копче
 • Цврсто и стабилно држање

TBN7400W

Мешалка за маса (400 W, 1.75 Л)

Мешалка за маса (400 W, 1.75 Л) TBN7400W
 • Мелење на мраз: ледени пијалоци, со притискање на копче
 • Цврсто и стабилно држање

TBN 81808 BX

Мешалка за маса (800 W, 1.75 Л)

Мешалка за маса (800 W, 1.75 Л) TBN 81808 BX
 • Мелење на мраз: ледени пијалоци, со притискање на копче
 • Цврсто и стабилно држање

TBN7606W

Мешалка за маса (600 W, 1.75 Л)

Мешалка за маса (600 W, 1.75 Л) TBN7606W
 • Ножеви обложени со циркониум: поостри и потрајни сечила
 • Мелење на мраз: ледени пијалоци, со притискање на копче
 • Цврсто и стабилно држање

HBA 81762 BX

Рачен блендер (750 W)

Рачен блендер (750 W) HBA 81762 BX
 • Турбо мешавина: зајакнување на моќноста на состојките што тешко се мешаат

HBA7608W

Рачен блендер (700 W)

Рачен блендер (700 W) HBA7608W
 • Турбо мешавина: зајакнување на моќноста на состојките што тешко се мешаат
резултати (10)