Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Котли

резултати (3)

WKM6226I

Котел (1.7 Л, 2200 W)

Котел (1.7 Л, 2200 W) WKM6226I
  • 360°, подигнување на ергономски котел
  • Автоматско исклучување ако целата вода врие
  • Автоматско исклучување откако ќе зоврие вода

WKM4226B

Котел (1.7 Л, 2200 W)

Котел (1.7 Л, 2200 W) WKM4226B
  • 360°, подигнување на ергономски котел
  • Автоматско исклучување ако целата вода врие
  • Автоматско исклучување откако ќе зоврие вода

WKM 4215 W

Котел (1.7 Л, 2200 W)

Котел (1.7 Л, 2200 W) WKM 4215 W
  • 360°, подигнување на ергономски котел
  • Автоматско исклучување ако целата вода врие
  • Автоматско исклучување откако ќе зоврие вода
резултати (3)