Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Вградени микробранови

резултати (8)

MGB25333X

Вградена микробранова печка (900 W, 25 Л)

Вградена микробранова печка (900 W, 25 Л) MGB25333X
 • Скара во микробранова печка: крцкав, кафеав финиш за вашите омилени јадења
 • Внатрешно светло: јасен преглед на храната додека се готви

MOB20231BG

Вградена микробранова печка (800 W, 20 Л)

Вградена микробранова печка (800 W, 20 Л) MOB20231BG
 • Внатрешно светло: јасен преглед на храната додека се готви

MGB25332BG

Вградена микробранова печка (900 W, 25 Л)

Вградена микробранова печка (900 W, 25 Л) MGB25332BG
 • Скара во микробранова печка: крцкав, кафеав финиш за вашите омилени јадења
 • Внатрешно светло: јасен преглед на храната додека се готви

MGB25333BG

Вградена микробранова печка (900 W, 25 Л)

Вградена микробранова печка (900 W, 25 Л) MGB25333BG
 • Скара во микробранова печка: крцкав, кафеав финиш за вашите омилени јадења
 • Внатрешно светло: јасен преглед на храната додека се готви

MGB23313B

Вградена микробранова печка (900 W, 23 Л)

Вградена микробранова печка (900 W, 23 Л) MGB23313B
 • Скара во микробранова печка: крцкав, кафеав финиш за вашите омилени јадења
 • Внатрешно светло: јасен преглед на храната додека се готви

MCB25433X

Вградена микробранова печка (900 W, 25 Л)

Вградена микробранова печка (900 W, 25 Л) MCB25433X
 • Побрзо и хомогено готвење
 • Скара во микробранова печка: крцкав, кафеав финиш за вашите омилени јадења
 • Внатрешно светло: јасен преглед на храната додека се готви

MGB25333WG

Вградена микробранова печка (900 W, 25 Л)

Вградена микробранова печка (900 W, 25 Л) MGB25333WG
 • Скара во микробранова печка: крцкав, кафеав финиш за вашите омилени јадења
 • Внатрешно светло: јасен преглед на храната додека се готви

MCB25433BG

Вградена микробранова печка (900 W, 25 Л)

Вградена микробранова печка (900 W, 25 Л) MCB25433BG
 • Побрзо и хомогено готвење
 • Скара во микробранова печка: крцкав, кафеав финиш за вашите омилени јадења
 • Внатрешно светло: јасен преглед на храната додека се готви
резултати (8)