Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

MOB20231BG: Вградена микробранова печка (800 W, 20 Л)

MOB20231BG
shadow

Drag image left & right to rotate.

MOB20231BG: Вградена микробранова печка (800 W, 20 Л)

Максимална моќност на микробранова печка 800 W
Капацитет на шуплина 20
Тип на продукт Микробранова печка
Боја Црна
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Тип на продукт

Микробранова печка

Максимална моќност на микробранова печка

800 W

Број на нивоа на моќност

5

Тајмер

Дигитално

Капацитет на шуплина

20

Тип на монтирање

Вградено

Висина

38.2 cm

Ширина

59.4 cm

Длабочина

34.3 cm

Боја

Црна
Функции и карактеристики

Максимална моќност на микробранова печка

800 W

Број на нивоа на моќност

5

Одмрзнување

Одмрзнување со автоматска тежина

Брз старт

Автоматско готвење

Број на функции за автоматско готвење

8

Тајмер

Дигитално

Осветлување

Начин на отворање на вратата

Сензор за допир

Големина на масичка

245 mm

Детско заклучување

Капацитет

Капацитет на шуплина

20
Перформанси и потрошувачка

Моќност

1250 W

Волтажа

230 V

Фреквенција

50 Hz

Приклучок

Димензии и тежина

Висина

38.2 cm

Ширина

59.4 cm

Длабочина

34.3 cm

Тежина

13.11 kg

Спакувана висина

32.9 cm

Спакувана ширина

38.6 cm

Спакувана длабочина

51.6 cm

Тежина на паќетот

14.1 kg

Поддршка