Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Фрижидери

резултати (12)

TSE1245

Фрижидер (Под работна маса, 101 Л)

Фрижидер (Под работна маса, 101 Л) TSE1245
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

RSSA290M31WN

Фрижидер (Лардер, 286 Л)

Фрижидер (Лардер, 286 Л) RSSA290M31WN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

RSSE265K30WN

Фрижидер (Лардер, 252 Л)

Фрижидер (Лардер, 252 Л) RSSE265K30WN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

TSE1423N

Фрижидер (Лардер, 130 Л)

Фрижидер (Лардер, 130 Л) TSE1423N
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

RSNE445E33WN

Фрижидер (Лардер, 375 Л)

Фрижидер (Лардер, 375 Л) RSNE445E33WN
 • CoolRoom®: месо, риба и млечни производи посвежи подолго
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

TSE1234FSN

Фрижидер (Под работна маса, 101 Л)

Фрижидер (Под работна маса, 101 Л) TSE1234FSN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

RSNE445E33XN

Фрижидер (Лардер, 375 Л)

Фрижидер (Лардер, 375 Л) RSNE445E33XN
 • CoolRoom®: месо, риба и млечни производи посвежи подолго
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

RSSA290M33XBN

Фрижидер (Лардер, 286 Л)

Фрижидер (Лардер, 286 Л) RSSA290M33XBN
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг

TSE1284N

Фрижидер (Под работна маса, 101 Л)

Фрижидер (Под работна маса, 101 Л) TSE1284N
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

RSSE415M33DSN

Фрижидер (Лардер, 359 Л)

Фрижидер (Лардер, 359 Л) RSSE415M33DSN
 • CoolRoom®: месо, риба и млечни производи посвежи подолго
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

TS190330N

Фрижидер (Под работна маса, 86 Л)

Фрижидер (Под работна маса, 86 Л) TS190330N
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Минимално насобирање на мраз
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

RSSE265K30SN

Фрижидер (Лардер, 252 Л)

Фрижидер (Лардер, 252 Л) RSSE265K30SN
 • Led Illumination®: јасен поглед на внатрешноста
 • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
 • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг
резултати (12)