Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Уреди за правење на кафе и чај

резултати (9)

CFM6401I

Машина филтер за кафе (8 Сад)

Машина филтер за кафе (8 Сад) CFM6401I
 • Избор на арома: побогато, поинтензивно кафе
 • Против капење: можност за отстранување на садот за време на подготовка без хаос
 • Цврсто и стабилно држање

CFM6350I

Машина филтер за кафе (10 Сад)

Машина филтер за кафе (10 Сад) CFM6350I
 • Против капење: можност за отстранување на садот за време на подготовка без хаос
 • Цврсто и стабилно држање

CEG5311X

Еспресо машина (19 Bar)

Еспресо машина (19 Bar) CEG5311X
 • Прилагодлива висина на млазницата: еспресо во 3 големини на чаши
 • Цврсто и стабилно држање

CEP5152B

Еспресо машина (15 Bar)

Еспресо машина (15 Bar) CEP5152B
 • Цврсто и стабилно држање

CEG 3192 B

Еспресо машина (19 Bar)

Еспресо машина (19 Bar) CEG 3192 B
 • Прилагодлива висина на млазницата: еспресо во 3 големини на чаши
 • Цврсто и стабилно држање

CEG 7302 B

Еспресо машина (19 Bar)

Еспресо машина (19 Bar) CEG 7302 B
 • Прилагодлива висина на млазницата: еспресо во 3 големини на чаши
 • Цврсто и стабилно држање

CEG 7304 X

Еспресо машина (19 Bar)

Еспресо машина (19 Bar) CEG 7304 X
 • Прилагодлива висина на млазницата: еспресо во 3 големини на чаши
 • Цврсто и стабилно држање

CEP 5302 B

Еспресо машина (15 Bar)

Еспресо машина (15 Bar) CEP 5302 B
 • Цврсто и стабилно држање

CEP 5304 X

Еспресо машина (15 Bar)

Еспресо машина (15 Bar) CEP 5304 X
 • Цврсто и стабилно држање
резултати (9)