Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Соковници

резултати (3)

CJB5103W

Цитрусен соковник (40 W)

Цитрусен соковник (40 W) CJB5103W
  • Помалку заглавување, повеќе сок
  • Цврсто и стабилно држање

BKK 2145

Бавен соковник (1500 W)

Бавен соковник (1500 W) BKK 2145
  • Против капење: можност за отстранување на садот за време на подготовка без хаос
  • Цврсто и стабилно држање

SJA3209BX

Бавен соковник (200 W)

Бавен соковник (200 W) SJA3209BX
  • Помалку заглавување, повеќе сок
  • Цврсто и стабилно држање
резултати (3)