Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Самостојни машини за перење

резултати (56)

WUE 8612 XS0

Самостојна машина за перење (8 kg, 1200 rpm)

Самостојна машина за перење (8 kg, 1200 rpm) WUE 8612 XS0
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • StainExpert™ Програма: беспрекорно чистење на дамки за 24 видови дамки
 • 2 кг чисти алишта за 14 мин

WUE6511XWW

Самостојна машина за перење (6 kg, 1000 rpm)

Самостојна машина за перење (6 kg, 1000 rpm) WUE6511XWW
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман
 • Чистење на целосен капацитет за 28 мин

WRE 7511 XWW

Самостојна машина за перење (7 kg, 1000 rpm)

Самостојна машина за перење (7 kg, 1000 rpm) WRE 7511 XWW
 • Чистење на целосен капацитет за 28 мин
 • 10% заштеда на простор без загрозување на капацитетот

WTE 8511 X0

Самостојна машина за перење (8 kg, 1000 rpm)

Самостојна машина за перење (8 kg, 1000 rpm) WTE 8511 X0
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман
 • Чистење на целосен капацитет за 28 мин

WUE 7636 XCM

Самостојна машина за перење (7 kg, 1200 rpm)

Самостојна машина за перење (7 kg, 1200 rpm) WUE 7636 XCM
 • StainExpert™ Програма: беспрекорно чистење на дамки за 24 видови дамки
 • 2 кг чисти алишта за 14 мин
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман

WUE 7636 XSS

Самостојна машина за перење (7 kg, 1200 rpm)

Самостојна машина за перење (7 kg, 1200 rpm) WUE 7636 XSS
 • StainExpert™ Програма: беспрекорно чистење на дамки за 24 видови дамки
 • 2 кг чисти алишта за 14 мин
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман

WUE 7536 XA

Самостојна машина за перење (7 kg, 1000 rpm)

Самостојна машина за перење (7 kg, 1000 rpm) WUE 7536 XA
 • StainExpert™ Програма: беспрекорно чистење на дамки за 24 видови дамки
 • 2 кг чисти алишта за 14 мин
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман

WUE8722XCW

Самостојна машина за перење (8 kg, 1400 rpm)

Самостојна машина за перење (8 kg, 1400 rpm) WUE8722XCW
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • StainExpert™ Програма: беспрекорно чистење на дамки за 24 видови дамки
 • 2 кг чисти алишта за 14 мин

WUE 9736 XST

Самостојна машина за перење (9 kg, 1400 rpm)

Самостојна машина за перење (9 kg, 1400 rpm) WUE 9736 XST
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • StainExpert™ Програма: беспрекорно чистење на дамки за 24 видови дамки
 • 2 кг чисти алишта за 14 мин

B3WFR79425WB

Самостојна машина за перење (9 kg, 1400 rpm)

Самостојна машина за перење (9 kg, 1400 rpm) B3WFR79425WB
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • StainExpert™ Програма: беспрекорно чистење на дамки за 24 видови дамки
 • 2 кг чисти алишта за 14 мин

WUE 6612D BA

Самостојна машина за перење (6 kg, 1200 rpm)

Самостојна машина за перење (6 kg, 1200 rpm) WUE 6612D BA
 • StainExpert™ Програма: беспрекорно чистење на дамки за 24 видови дамки
 • 2 кг чисти алишта за 14 мин
 • AntiCrease®: алишта без брчки

WUE 7736 X0

Самостојна машина за перење (7 kg, 1400 rpm)

Самостојна машина за перење (7 kg, 1400 rpm) WUE 7736 X0
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • StainExpert™ Програма: беспрекорно чистење на дамки за 24 видови дамки
 • 2 кг чисти алишта за 14 мин

WUE 7636 X0A

Самостојна машина за перење (7 kg, 1200 rpm)

Самостојна машина за перење (7 kg, 1200 rpm) WUE 7636 X0A
 • StainExpert™ Програма: беспрекорно чистење на дамки за 24 видови дамки
 • 2 кг чисти алишта за 14 мин
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман

WUE7511XWW

Самостојна машина за перење (7 kg, 1000 rpm)

Самостојна машина за перење (7 kg, 1000 rpm) WUE7511XWW
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман
 • Чистење на целосен капацитет за 28 мин

WUE 6512 BA

Самостојна машина за перење (6 kg, 1000 rpm)

Самостојна машина за перење (6 kg, 1000 rpm) WUE 6512 BA
 • 2 кг чисти алишта за 14 мин
 • AntiCrease®: алишта без брчки
 • Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман
резултати (56)