Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

MGB25333WG: Вградена микробранова печка (900 W, 25 Л)

MGB25333WG
MGB25333WG
shadow

Drag image left & right to rotate.

MGB25333WG: Вградена микробранова печка (900 W, 25 Л)

Максимална моќност на микробранова печка 900 W
Капацитет на шуплина 25
Боја Бела
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

Скара во микробранова печка

Крцкава, кафеава завршница за вашите омилени јадења

Ако сè уште не верувате дека микробрановите може да направат повеќе од само загревање на остатоците, запознајте ја скарата со микробранова печка. Скара во микробранова печка ви овозможува да го додадете оној вкусен крцкав, кафеав финиш на вашите омилени јадења од риба, пилешко, месо или зеленчук. Сега можете да го добиете тој свеж вкус на скара со микробранова печка!

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Тип на продукт

Микробранова печка со скара

Максимална моќност на микробранова печка

900 W

Број на нивоа на моќност

5

Скара

Моќ на скара

1000 W

Тајмер

Дигитално

Капацитет на шуплина

25

Тип на монтирање

Вградено

Висина

38.8 cm

Ширина

59.5 cm

Длабочина

39.2 cm

Боја

Бела

Product Series

b300
Функции и карактеристики

Максимална моќност на микробранова печка

900 W

Број на нивоа на моќност

5

Скара

Моќ на скара

1000 W

Одмрзнување

Одмрзнување со автоматска тежина

Брз старт

Автоматско готвење

Број на функции за автоматско готвење

8

Тајмер

Дигитално

Осветлување

Начин на отворање на вратата

Странично отворање - Копче

Големина на масичка

315 mm

Детско заклучување

Капацитет

Капацитет на шуплина

25
Перформанси и потрошувачка

Моќност

1450 W

Волтажа

230 V

Фреквенција

50 Hz

Приклучок

Димензии и тежина

Висина

38.8 cm

Ширина

59.5 cm

Длабочина

39.2 cm

Димензии на лажат - Вграден ормар (ШxВxДx) (мм)

560×500×380

Тежина

18.56 kg

Спакувана висина

45.5 cm

Спакувана ширина

50 cm

Спакувана длабочина

65.3 cm

Тежина на паќетот

20.5 kg

Поддршка