Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Slimline

резултати (8)

DSS05011X

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline)

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline) DSS05011X
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DIS35023

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline)

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline) DIS35023
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот
 • Поддршка за плочи лесно преклопување: дополнителен простор за садови и тави

BDIS38020Q

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline)

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline) BDIS38020Q
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

BDIS25023

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline)

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline) BDIS25023
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот
 • Поддршка за плочи лесно преклопување: дополнителен простор за садови и тави

DIS26021

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline)

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline) DIS26021
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DIS28023

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline)

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline) DIS28023
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DIS35024

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline)

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline) DIS35024
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот
 • Поддршка за плочи лесно преклопување: дополнителен простор за садови и тави

BDIS36020

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline)

Машина за миење садови (10 поставете поставки, Slimline) BDIS36020
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот
резултати (8)