Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Целосна големина

резултати (29)

DSN05311X

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина) DSN05311X
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DIN26423

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DIN26423
 • Совршена интеграција со мебелот
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Брзо+: 3× побрзо чистење

DSN04310X

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина) DSN04310X
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DSN26420X

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DSN26420X
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачка корпа за прибор за јадење: повеќе простор за садови и тави во долната решетка
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DSN28430X

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DSN28430X
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачка корпа за прибор за јадење: повеќе простор за садови и тави во долната решетка
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DSN28520X

Машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина) DSN28520X
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот
 • Water-mark-free glasses

DSN05310X

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина) DSN05310X
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DIN28431

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DIN28431
 • Стабилно позиционирање на вратата под кој било агол
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Послужавник за прибор за јадење со 5 позиции за флексибилни опции за полнење

DIN34320

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина) DIN34320
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DIN48532

Машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина) DIN48532
 • Совршена интеграција со мебелот
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Послужавник за прибор за јадење со 5 позиции за флексибилни опции за полнење

DIN35320

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина) DIN35320
 • Лизгачка корпа за прибор за јадење: повеќе простор за садови и тави во долната решетка
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот
 • Поддршка за плочи лесно преклопување: дополнителен простор за садови и тави

DIN28424

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DIN28424
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DIN36420

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DIN36420
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачка корпа за прибор за јадење: повеќе простор за садови и тави во долната решетка

DIN26420

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DIN26420
 • Совршена интеграција со мебелот
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Брзо+: 3× побрзо чистење

DIN48430 AD

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DIN48430 AD
 • AutoDose: оптимален детергент, ефикасно чистење
 • Совршена интеграција со мебелот
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
резултати (29)