Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

Перење садови

резултати (37)

DIN36420AD

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DIN36420AD
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • AutoDose: оптимален детергент, ефикасно чистење
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот

BDIN38531D

Машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина) BDIN38531D
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Стабилно позиционирање на вратата под кој било агол
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот

BDIN38521Q

Машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина) BDIN38521Q
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Брзо+: 3× побрзо чистење

BDIN38643C

Машина за миење садови (16 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (16 поставете поставки, Целосна големина) BDIN38643C
 • Стабилно позиционирање на вратата под кој било агол
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Брзо+: 3× побрзо чистење

BDIN38531D

Машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (15 поставете поставки, Целосна големина) BDIN38531D
 • Стабилно позиционирање на вратата под кој било агол
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Послужавник за прибор за јадење со 5 позиции за флексибилни опции за полнење

BDIN16421

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) BDIN16421
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Совршена интеграција со мебелот
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот

DIN48430 AD

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DIN48430 AD
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • AutoDose: оптимален детергент, ефикасно чистење
 • Совршена интеграција со мебелот

BDIN39640A

Машина за миење садови (16 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (16 поставете поставки, Целосна големина) BDIN39640A
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • AutoDose: оптимален детергент, ефикасно чистење
 • Брзо+: 3× побрзо чистење

DIN28426

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DIN28426
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Совршена интеграција со мебелот
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот

DIN28431

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DIN28431
 • Стабилно позиционирање на вратата под кој било агол
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот
 • Брзо+: 3× побрзо чистење

DSN26420X

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DSN26420X
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Брзо+: 3× побрзо чистење
 • Лизгачка корпа за прибор за јадење: повеќе простор за садови и тави во долната решетка

DIN24310

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина) DIN24310
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DIN26420

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина) DIN26420
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • Совршена интеграција со мебелот
 • LedSpot™: индикаторско светло за статусот

DSN05310X

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина) DSN05310X
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот

DSN04310X

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина)

Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина) DSN04310X
 • Лизгачки диспензер за детергент: лесен за отворање капак на диспензерот
резултати (37)