Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Електрични

резултати (26)

HII 64850 FHTI

Вградена плоча за готвење (Индукција, 60 cm)

Вградена плоча за готвење (Индукција, 60 cm) HII 64850 FHTI
  • Премиум директен пристап: јасни и едноставни контроли
  • HobToHood®: Паметна вентилација без допир
  • IndyFlex®: флексибилна површина за готвење за да одговара на вашите тави
резултати (26)