Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

HIC 64100 W: Вградена плоча за готвење (Витроцерамичен, 60 cm)

HIC 64100 W
shadow

Drag image left & right to rotate.

HIC 64100 W: Вградена плоча за готвење (Витроцерамичен, 60 cm)

Тип на површина за готвење Витроцерамичен
Број на нивоа на готвење 6
Боја Бела
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Број на Број на Број на Број на Број на
Електрични зони
Број на Електрични зони
0

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Ширина

60 cm

Висина

3.7 cm

Длабочина

51 cm

Тип на површина за готвење

Витроцерамичен

Конфигурација на горилник

4 витроцерамски зони

Број на нивоа на готвење

6

Вкупна електрична енергија

5800 W

Боја

Бела
Технологии

Тип на површина за готвење

Витроцерамичен

Боја

Бела
Дизајн

Дизајн на плочи за горење

Стакло
Детали за зоната за готвење

Конфигурација на горилник

4 витроцерамски зони

Број на нивоа на готвење

6

Предна лева зона

Ø180 mm - 1700 W

Предна десна зона

Ø140 mm - 1200 W

Задна лева зона

Ø140 mm - 1200 W

Задна десна зона

Ø180 mm - 1700 W

Број на електрички зони

4
Безбедност

Индикатор за преостаната топлина

Перформанси и потрошувачка

Вкупна електрична енергија

5800 W

Волтажа

220 - 240 1N~ / 380 - 415 2N~ V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

3.7 cm

Ширина

58 cm

Длабочина

51 cm

Тежина

7.6 kg

Спакувана висина

12.5 cm

Спакувана ширина

65.5 cm

Спакувана длабочина

55.5 cm

Тежина на паќетот

8.7 kg

Димензии на ниша (ШxВxД) (мм)

в×560×490

Поддршка