Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

HDMI 32400 DTX: Вградена плоча за готвење (Индукција, 30 cm)

HDMI 32400 DTX
shadow

Drag image left & right to rotate.

HDMI 32400 DTX: Вградена плоча за готвење (Индукција, 30 cm)

Тип на површина за готвење Индукција
Број на нивоа на готвење 9
Тип на дисплеј Контрола на допир
Боја Црна
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Број на Број на Број на Број на Број на
Електрични зони
Број на Електрични зони
0

Технички спецификации

Hobs

Serigraphy Design

Circular
Клучни карактеристики

Ширина

30 cm

Висина

6.7 cm

Длабочина

51 cm

Тип на површина за готвење

Индукција

Конфигурација на горилник

2 индукциски зони

Тип на дисплеј

Контрола на допир

Број на нивоа на готвење

9

Вкупна електрична енергија

3600 W

Боја

Црна

Product Series

b300
Технологии

Тип на површина за готвење

Индукција

Боја

Црна

Тип на дисплеј

Контрола на допир

Тајмер

Дизајн

Дизајн на плочи за горење

Стакло

Рамка на плотна за готвење

Детали за зоната за готвење

Конфигурација на горилник

2 индукциски зони

Број на нивоа на готвење

9

Предна зона

Ø160 mm - 1400 W

Занда зона

Ø200 mm - 2300 W / 3000 W

Број на електрички зони

2
Безбедност

Систем против прелевање

Автоматско исклучување

Детско заклучување

Перформанси и потрошувачка

Вкупна електрична енергија

3600 W

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz

Приклучок

Димензии и тежина

Висина

6.7 cm

Ширина

29 cm

Длабочина

51 cm

Тежина

5.9 kg

Спакувана висина

14 cm

Спакувана ширина

35 cm

Спакувана длабочина

54 cm

Тежина на паќетот

6.3 kg

Димензии на ниша (ШxВxД) (мм)

в×268×490