Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

HIZE64101X: Вградена плоча за готвење (Електричен, 60 cm)

HIZE64101X
HIZE64101X
HIZE64101X
shadow

Drag image left & right to rotate.

HIZE64101X: Вградена плоча за готвење (Електричен, 60 cm)

Тип на површина за готвење Електричен
Број на нивоа на готвење 6
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Број на Број на Број на Број на Број на
Електрични зони
Број на Електрични зони
0

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Ширина

60 cm

Висина

3.9 cm

Длабочина

51 cm

Тип на површина за готвење

Електричен

Конфигурација на горилник

4 плочи за готвење

Број на нивоа на готвење

6

Вкупна електрична енергија

6000 W

Боја

Нерѓосувачки челик
Технологии

Тип на површина за готвење

Електричен

Боја

Нерѓосувачки челик
Дизајн

Дизајн на плочи за горење

Нерѓосувачки челик
Детали за зоната за готвење

Конфигурација на горилник

4 плочи за готвење

Број на нивоа на готвење

6

Предна лева зона

Ø180 mm - 1500 W

Предна десна зона

Ø145 mm - 1500 W

Задна лева зона

Ø145 mm - 1000 W

Задна десна зона

Ø180 mm - 2000 W

Број на електрички зони

4
Перформанси и потрошувачка

Вкупна електрична енергија

6000 W

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 - 60 Hz
Димензии и тежина

Висина

3.9 cm

Ширина

58 cm

Длабочина

51 cm

Тежина

9.7 kg

Спакувана висина

12.5 cm

Спакувана ширина

65.5 cm

Спакувана длабочина

55.5 cm

Тежина на паќетот

10.6 kg

Димензии на ниша (ШxВxД) (мм)

в×560×490

Поддршка