Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Гас

резултати (5)

HDCG 32220 FX

Вградена плоча за готвење (Гас, 30 cm)

Вградена плоча за готвење (Гас, 30 cm) HDCG 32220 FX
  • Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот

HDMS32220FX

Вградена плоча за готвење (Гас, 30 cm)

Вградена плоча за готвење (Гас, 30 cm) HDMS32220FX
  • Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот

HIZG 64125 SCR

Вградена плоча за готвење (Гас, 60 cm)

Вградена плоча за готвење (Гас, 60 cm) HIZG 64125 SCR
  • Побрзо и поефикасно готвење со посебен дизајн на горилник
  • Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот

HILG 64120 S

Вградена плоча за готвење (Гас, 60 cm)

Вградена плоча за готвење (Гас, 60 cm) HILG 64120 S
  • Побрзо и поефикасно готвење со посебен дизајн на горилник
  • Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот

FSE67300GW

Самостоен шпорет (Асистирано с вентилатор, 60 cm)

Самостоен шпорет (Асистирано с вентилатор, 60 cm) FSE67300GW
  • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
резултати (5)