Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

HDCG 32220 FX: Вградена плоча за готвење (Гас, 30 cm)

HDCG 32220 FX
HDCG 32220 FX
HDCG 32220 FX
HDCG 32220 FX
shadow

Drag image left & right to rotate.

HDCG 32220 FX: Вградена плоча за готвење (Гас, 30 cm)

Тип на површина за готвење Гас
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Број на Број на Број на Број на Број на
Горилници на гас
Број на Горилници на гас
0

Карактеристики

Безбедност на гас

Автоматско исклучување на гасот

Лесно е пламенот да излезе кога не сте околу него, ослободувајќи опасен гас во куќата. Функцијата Безбедност на гас ќе открие кога пламенот на горилникот е изгаснат од тенџере што врие премногу или од налет на ветер и го исклучува снабдувањето со гас. Без протекување, без грижи.

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Ширина

30 cm

Висина

5 cm

Длабочина

51 cm

Тип на површина за готвење

Гас

Конфигурација на горилник

2 горилници на гас

Вкупна моќност на гас

3 W

Боја

Нерѓосувачки челик

Тип на гас

NG

Опција за тип на конверзија на гас

NG

Product Series

b300
Технологии

Тип на површина за готвење

Гас

Тип на гас

NG

Опција за тип на конверзија на гас

ТНГ

Боја

Нерѓосувачки челик

Тип на палење

Интегрирана палење
Дизајн

Дизајн на плочи за горење

Нерѓосувачки челик

Тип на поддршка на тава

Поддршка за тава од емајл

Адаптер за сад за кафе

Детали за зоната за готвење

Конфигурација на горилник

2 горилници на гас

Предна зона

1 kW

Занда зона

2.9 kW

Број на горилници на гас

2
Безбедност

Безбедносен уред за гас за горилници на плочи за готвење

Перформанси и потрошувачка

Вкупна моќност на гас

3 W

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz

Приклучок

Димензии и тежина

Висина

5 cm

Ширина

29 cm

Длабочина

51 cm

Тежина

4.9 kg

Спакувана висина

14 cm

Спакувана ширина

35 cm

Спакувана длабочина

54 cm

Тежина на паќетот

5.3 kg

Димензии на ниша (ШxВxД) (мм)

в×268×490