Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

HIZG 64125 SCR: Вградена плоча за готвење (Гас, 60 cm)

HIZG 64125 SCR
shadow

Drag image left & right to rotate.

HIZG 64125 SCR: Вградена плоча за готвење (Гас, 60 cm)

Тип на површина за готвење Гас
Боја Крем
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Број на Број на Број на Број на Број на
Горилници на гас
Број на Горилници на гас
0

Карактеристики

Горилник на гас со висока ефикасност

Побрзо и поефикасно готвење со посебен дизајн на горилник

Не дозволувајте напорен ден да ве чини здрав оброк. Сега можете да го готвите секој оброк побрзо и поефикасно на плочата за готвење. Горилниците со висока ефикасност на гасот трошат помалку гас и готват побрзо од стандардните горилници. Значи, дури и кога немате време, можете брзо да ги ставите омилените оброци на масата.

Безбедност на гас

Автоматско исклучување на гасот

Лесно е пламенот да излезе кога не сте околу него, ослободувајќи опасен гас во куќата. Функцијата Безбедност на гас ќе открие кога пламенот на горилникот е изгаснат од тенџере што врие премногу или од налет на ветер и го исклучува снабдувањето со гас. Без протекување, без грижи.

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Ширина

60 cm

Висина

3.9 cm

Длабочина

51 cm

Тип на површина за готвење

Гас

Конфигурација на горилник

3 грејачи на гас и 1 вок грејач

Високо ефикасни горилници на гас

Вкупна моќност на гас

8600 W

Вкупна електрична енергија

1 W

Боја

Крем

Тип на гас

NG

Product Series

b100
Технологии

Тип на површина за готвење

Гас

Тип на гас

NG

Опција за тип на конверзија на гас

NG

Боја

Крем

Високо ефикасни горилници на гас

Тип на палење

Интегрирана палење
Дизајн

Дизајн на плочи за горење

Метал

Тип на поддршка на тава

Поддршка за тава од леано железо
Детали за зоната за готвење

Конфигурација на горилник

3 грејачи на гас и 1 вок грејач

Предна лева зона

3.6 kW

Предна десна зона

1 kW

Задна лева зона

2 kW

Задна десна зона

2 kW

Број на горилници на гас

4
Безбедност

Безбедносен уред за гас за горилници на плочи за готвење

Перформанси и потрошувачка

Вкупна моќност на гас

8600 W

Вкупна електрична енергија

1 W

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz

Приклучок

Димензии и тежина

Висина

3.9 cm

Ширина

58 cm

Длабочина

51 cm

Тежина

9.4 kg

Спакувана висина

18 cm

Спакувана ширина

60 cm

Спакувана длабочина

65 cm

Тежина на паќетот

10.3 kg

Димензии на ниша (ШxВxД) (мм)

в×560×490

Поддршка