Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Индукциони

резултати (18)

HII 95850 FHTI

Вградена плоча за готвење (Индукција, 90 cm)

Вградена плоча за готвење (Индукција, 90 cm) HII 95850 FHTI
  • Премиум директен пристап: јасни и едноставни контроли
  • HobToHood®: Паметна вентилација без допир
  • IndyFlex®: флексибилна површина за готвење за да одговара на вашите тави

HII64500FHT

Вградена плоча за готвење (Индукција, 60 cm)

Вградена плоча за готвење (Индукција, 60 cm) HII64500FHT
  • IndyFlex®: флексибилна површина за готвење за да одговара на вашите тави

HII 68811 NT

Вградена плоча за готвење (Индукција, 60 cm)

Вградена плоча за готвење (Индукција, 60 cm) HII 68811 NT
  • Премиум директен пристап: јасни и едноставни контроли
  • IndyFlex+®: целосно флексибилен простор за готвење за да одговара на вашите садови за готвење
  • IndyFlex®: флексибилна површина за готвење за да одговара на вашите тави

HII 64500 FHTW

Вградена плоча за готвење (Индукција, 60 cm)

Вградена плоча за готвење (Индукција, 60 cm) HII 64500 FHTW
  • IndyFlex®: флексибилна површина за готвење за да одговара на вашите тави
резултати (18)