Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Двојно гориво

резултати (5)

HIZM 64121 SX

Вградена плоча за готвење (Двојно гориво, 60 cm)

Вградена плоча за готвење (Двојно гориво, 60 cm) HIZM 64121 SX
  • Побрзо и поефикасно готвење со посебен дизајн на горилник
  • Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот

HIZM 64120 SX

Вградена плоча за готвење (Двојно гориво, 60 cm)

Вградена плоча за готвење (Двојно гориво, 60 cm) HIZM 64120 SX
  • Побрзо и поефикасно готвење со посебен дизајн на горилник
  • Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот

HILM 64120 S

Вградена плоча за готвење (Двојно гориво, 60 cm)

Вградена плоча за готвење (Двојно гориво, 60 cm) HILM 64120 S
  • Побрзо и поефикасно готвење со посебен дизајн на горилник
  • Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот

HIZM 64120 SW

Вградена плоча за готвење (Двојно гориво, 60 cm)

Вградена плоча за готвење (Двојно гориво, 60 cm) HIZM 64120 SW
  • Побрзо и поефикасно готвење со посебен дизајн на горилник
  • Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот

HILM 64222 S

Вградена плоча за готвење (Двојно гориво, 60 cm)

Вградена плоча за готвење (Двојно гориво, 60 cm) HILM 64222 S
  • Побрзо и поефикасно готвење со посебен дизајн на горилник
  • Безбедност на гас: автоматско исклучување на гасот
резултати (5)