Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

HILM 64222 S: Вградена плоча за готвење (Двојно гориво, 60 cm)

HILM 64222 S
shadow

Drag image left & right to rotate.

HILM 64222 S: Вградена плоча за готвење (Двојно гориво, 60 cm)

Тип на површина за готвење Двојно гориво
Број на нивоа на готвење 6
Боја Црна
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Број на Број на Број на Број на Број на
Горилници на гас
Број на Горилници на гас
0
Број на Број на Број на Број на Број на
Електрични зони
Број на Електрични зони
0

Карактеристики

Горилник на гас со висока ефикасност

Побрзо и поефикасно готвење со посебен дизајн на горилник

Не дозволувајте напорен ден да ве чини здрав оброк. Сега можете да го готвите секој оброк побрзо и поефикасно на плочата за готвење. Горилниците со висока ефикасност на гасот трошат помалку гас и готват побрзо од стандардните горилници. Значи, дури и кога немате време, можете брзо да ги ставите омилените оброци на масата.

Безбедност на гас

Автоматско исклучување на гасот

Лесно е пламенот да излезе кога не сте околу него, ослободувајќи опасен гас во куќата. Функцијата Безбедност на гас ќе открие кога пламенот на горилникот е изгаснат од тенџере што врие премногу или од налет на ветер и го исклучува снабдувањето со гас. Без протекување, без грижи.

Технички спецификации

Hobs

Serigraphy Design

Circular
Клучни карактеристики

Ширина

60 cm

Висина

4.6 cm

Длабочина

53 cm

Тип на површина за готвење

Двојно гориво

Конфигурација на горилник

2 горилници за гас и 2 витарокерамички зони

Високо ефикасни горилници на гас

Број на нивоа на готвење

6

Вкупна моќност на гас

2750 W

Вкупна електрична енергија

2900 W

Боја

Црна

Тип на гас

NG

Опција за тип на конверзија на гас

ТНГ
Технологии

Тип на површина за готвење

Двојно гориво

Тип на гас

NG

Опција за тип на конверзија на гас

ТНГ

Боја

Црна

Високо ефикасни горилници на гас

Тип на палење

Интегрирана палење
Дизајн

Дизајн на плочи за горење

Стакло

Тип на поддршка на тава

Поддршка за тава од леано железо
Детали за зоната за готвење

Конфигурација на горилник

2 горилници за гас и 2 витарокерамички зони

Број на нивоа на готвење

6

Предна лева зона

Ø180 mm - 1700 W

Предна десна зона

1 kW

Задна лева зона

Ø140 mm - 1200 W

Задна десна зона

1.75 kW

Број на горилници на гас

2

Број на електрички зони

2
Безбедност

Индикатор за преостаната топлина

Безбедносен уред за гас за горилници на плочи за готвење

Перформанси и потрошувачка

Вкупна моќност на гас

2750 W

Вкупна електрична енергија

2900 W

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz

Приклучок

Димензии и тежина

Висина

4.6 cm

Ширина

60 cm

Длабочина

53 cm

Тежина

9.6 kg

Спакувана висина

18 cm

Спакувана ширина

67 cm

Спакувана длабочина

60 cm

Тежина на паќетот

10.7 kg

Димензии на ниша (ШxВxД) (мм)

в×560×490