Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
Beko штеди затоа што е достоен на толку многу нивоа!
AquaTech Washing Machine
Моќта на водата
Опремена со моќта на водата, оваа сосема нова технологија за перење го намалува
перењето на половина, ја намалува ротацијата на барабанот за време на процесот на чистење и обезбедува
нежен третман на текстилот за да се избегнат какви било грижи за можно оштетување на ткаенината.
Двојно побрзо и понежно перење
Ние во Beko, откривме начин да бидеме брзи
без да се оштети облеката и да се обезбедат совршени резултати при чистењето
Half the time
50% побрзо
Twice the care
50% понежно
Perfect Cleaning Results
Дo 30%
помала потрошувачка на енергија*
AquaTech Panel
Twice the care
50% понежни
Новата технологија Beko AquaTech го олеснува/смирува ротирањето на барабанот
користејќи ја моќта на водата за заштита на вашата облека.
AquaTech Drum
Конвенционална
мaшина
Conventional Machine Fabric
AquaTech Machine Fabric
Slider Handle
измиено 25 пати
*Тестирано во внатрешни лаборатории
Perfect Cleaning Results
до 30% помала потрошувачка на енергија од ограничувањето на енергетската класа А
*Новите машини за перење Beko со Aquatech технологија имаат до 30% помала потрошувачка на енергија од границата на енергетската класа А во споредба со горната граница на енергетска вредност А (EEI-52)
До 30% помала потрошувачка на енергија од ограничувањето на енергетската класа А
Додека новите Beko машини за перење со Aquatech имаат брзи и
нежни програми, тие сега имаат и до 30% помала потрошувачка на енергија
од границата А од енергетската класа.

Погледнете го искуството на Лана со Beko

До 30% помала потрошувачка на енергија од ограничувањето на енергетската класа А со AquaTech. Во споредба со горната енергетска граница А (EEI-52)

Третман на дамки со пареа со SteamCure

Оптимално ефикасно чистење со детергент со AutoDose

Помалку набори и облека за лесно пеглање со IronFast

Темелно исчистете ја фиоката за детергент по секое перење со функцијата Autoclean

Висока ефикасност, висока издржливост, низок шум со ProSmart

Брзо измијте ја облеката за 14 минути со SuperXpress

Технологии кои го олеснуваат животот

Погледнете ги сите производи на Beko

со Aquatech технологија

B5WFU59415W

Самостојна машина за перење (9 kg, 1400 rpm)

Самостојна машина за перење (9 kg, 1400 rpm) B5WFU59415W
 • AquaTech ™: половина од времето, двојно повеќе од грижата
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • StainExpert™ Програма: беспрекорно чистење на дамки за 24 видови дамки

B5WF T 89418 MW

Самостојна машина за перење (9 kg, 1400 rpm)

Самостојна машина за перење (9 kg, 1400 rpm) B5WF T 89418 MW
 • AquaTech ™: половина од времето, двојно повеќе од грижата
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум

B5WF U 79418 WB

Самостојна машина за перење (9 kg, 1400 rpm)

Самостојна машина за перење (9 kg, 1400 rpm) B5WF U 79418 WB
 • AquaTech ™: половина од времето, двојно повеќе од грижата
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • StainExpert™ Програма: беспрекорно чистење на дамки за 24 видови дамки

B5WF U78418 WB

Самостојна машина за перење (8 kg, 1400 rpm)

Самостојна машина за перење (8 kg, 1400 rpm) B5WF U78418 WB
 • AquaTech ™: половина од времето, двојно повеќе од грижата
 • ProSmart™ инвертер мотор: висока ефикасност, висока издржливост, низок шум
 • StainExpert™ Програма: беспрекорно чистење на дамки за 24 видови дамки