Hvor ofte skal jeg rengøre opvaskemaskinens afløbsfilter?

Det anbefales, at du rengør opvaskemaskinens afløbsfilter en gang om måneden for at undgå dårlig lugt. Det sidder i bunden af opvaskemaskinen.

For at rengøre afløbsfilteret skal du trække den nederste kurv ud af opvaskemaskinen. Fjern filteret fra bunden af maskinen ved at trække det opad, og vask det under vandhanen.

Mange Beko-opvaskemaskiner leveres med funktionen EverClean™ Filter. Denne funktion bruger et særligt sprinklersystem, der renser afløbsfilteret indefra. Takket være EverClean™-filteret skal filteret i din Beko-opvaskemaskine rengøres fire gange så lidt.

Du kan få flere oplysninger om rengøring af opvaskemaskinens afløbsfilter i vores vejledning til rengøring af opvaskemaskinen.

Artikler