Tak for din feedback.
Du har netop tilføjet produktet til din ønskeliste
Du har netop fjernet produktet fra din ønskeliste
Du kan ikke tilføje mere til din ønskeliste
Er du sikker på at du vil fjerne alt fra din ønskeliste
Fortsæt
Du kan kun sammenligne produkter fra samme kategori.
Du har netop tilføjet et produkt til sammenligning. Fortsæt!
Produktet er blevet fjernet fra sammenligningslisten.
Din sammenligningsliste er fuld!
Der er kun ét produkt på din liste. Tilføj flere for at sammenligne.
Hvordan kan vi hjælpe?

jeg har brug for hjælp til

Vælg produkt Vælg problem .
Hvordan kan vi hjælpe?
jeg har brug for hjælp til

Start forfra

Ofte stillede spørgsmål

Min stavblender bliver varm. Er dette normalt?

Apparatet kan blive overophedet, hvis du bruger det for længe. For at undgå overophedning må du ikke bruge blenderen i mere end 10 sekunder ad gangen. Lad apparatet hvile et stykke tid efter hvert 10. sekund. Hvis det bliver for varmt, skal du lade det køle af i et minut.