Sve što trebate znati o

Mašina za pranje i sušenje veša

Treba mi pomoć za

Najčešće postavljana pitanja

To znači da je uključena blokada za djecu. Dok je brava aktivna, ne možete izvršiti promjenu programa, temperature, brzine ni dodatnih funkcija. 

 

Za deaktivaciju blokade za djecu istovremeno pritisnite prvu i drugu tipku dodatnih funkcija i zadržite tri sekunde dok je uključen bilo koji program. Dok to budete radili, treperiće svjetla na dugmadi. 

 

Možete isto tako okrenuti dugme za izbor programa u položaj On/Off (Uključeno/isključeno) dok je program uključen da biste deaktivirali blokadu. 

 

Postupci za aktiviranje/deaktiviranje blokade za djecu mogu se razlikovati u zavisnosti of modela. Ako gore navedeni postupci ne funkcionišu, pogledajte priručnik. Ako ne možete pronaći priručnik, preuzmite ga ovdje navodeći broj modela svog proizvoda. 

Ne. Bekova mašina za pranje i sušenje veša nema funkciju reverzibilnih vrata.  

Svaka Bekova mašina za pranje i sušenje veša ima jedinstveni serijski broj. On se nalazi na okviru s unutrašnje strane vrata.

general-cta-image

Tu smo za vas!

Bilo da vam je potreban savjet o proizvodu, bilo da ste otišli kupiti dodatnu opremu ili jednostavno želite dati povratne informacije - mi smo tu za vas.

+387 33 902 945 Ponedjeljak-Petak 08:00 - 16:00 Subota 09:00 t-o 14:00

Trebate više podrške?

Pronađite često postavljana pitanja, video vodiče, članke i još mnogo toga.