Hvala vam na povratnim informacijama.
Ovaj proizvod ste upravo dodali Vašoj listi želja
Upravo ste uklonili ovaj proizvod iz Vaše liste želja
Ne možete dodati više na listu želja
Ne možete dodati više na listu želja
Jeste li sigurni da želite obrisati listu za poređenje?
Možete porediti samo proizvode iz iste kategorije.
Upravo ste dodali stavku za poređenje. Samo naprijed!
Stavka je uklonjena sa vaše liste za poređenje.
Vaša lista za poređenje je puna!
Na listi se nalazi samo 1 proizvod. Dodajte još za poređenje.

Obavijest o privatnosti sajta – brendovi za potrošače

 

Dobrodoši u kompaniju Beko. Ova Obavijest o privatnosti opisuje kako prikupljamo, upotrebljavamo i dijelimo Vaše lične podatke, kako na mreži za vrijeme upotrebe beko5.com, grundig5.com, beko.com/ba-bs (“Sajtovi”) tako i van mreže.

Preporučujemo da ovu Obavijest o privatnosti pročitate u cijelosti kako biste bili sigurni da ste u potpunosti informisani.

Napominjemo da su naši proizvodi i usluge namijenjeni osobama starijim od 16 godina.

 

Ko smo mi

Kada se pozivamo na “Beko”, “mi” ili “nas”, mislimo na Beko Balkans d.o.o. Beograd  i njegova povezana društva koja sudjeluju u obradi Vaših ličnih podataka. Također smo dio grupe Arçelik. Više informacija o grupi Arçelik možete pronaći na web stranici Arçelik ovdje.

Ako imate pitanja o aktivnostima obrade podataka naše matične kompanije, Arçelik A.S., možete vidjeti pravila o privatnosti ovdje.

 

Kako nas možete kontaktirati

Ako imate bilo kakvih pitanja o tome kako koristimo Vaše lične podatke ili općenito pitanja o ovoj Obavijesti o privatnosti, kontaktirajte nas putem ovog obrasca.  

 

Kada prikupljamo Vaše lične podatke?

·  Kada otvorite račun kod nas.

·  Kada učestvujete u takmičenjima ili promocijama.

·  Kada odlučite učestvovati u anketama koje vam šaljemo.

·  Kada nas kontaktirate u vezi sa upitima ili žalbama.

·  Kada posjetite naša web mjesta i upotrebljavate svoj račun za kupnju proizvoda i usluga. Kada posjetite naše web stranice, mi također automatski prikupljamo podatke pomoću kolačića i sličnih tehnologija. Njima možete upravljati kad posjetite naše web stranice. Dodatne informacije potražite u našoj Obavijesti o kolačićima .

·  Kada nas kontaktirate za usluge nakon prodaje, poput servisnih intervencija ili zamjene proizvoda.

·  Kada kupite polisu plana popravka i njege ili produženu garanciju, prikupljaćemo lične podatke kako bismo ih proslijedili našim poslovnim partnerima radi upravljanja Vašom polisom.

·  Kad stupite u kontakt s nama na društvenim mrežama - npr. gdje ostavljate komentar ili upit na jednoj od naših stranica na društvenim mrežama.

·  Kad ste nekome drugome dali dopuštenje da s nama dijeli podatke, podaci o vama se čuvaju. Na primjer, ako kupujete naše proizvode putem nezavisnih prodavača ili ste pristali na kolačiće za oglašavanje ili analitiku treće strane.

·  Kada ispunite bilo koji obrazac, na primjer kada registrirate svoj uređaj kod nas radi aktiviranja garancije za proizvod.

·  Također prikupljamo, koristimo i dijelimo združene podatke kao što su statistički ili demografski podaci za bilo koju svrhu. "Združeni podaci" odnose se na podatke koji mogu biti izvedeni iz Vaših ličnih podataka, ali koji direktno ili indirektno neće otkriti Vaš identitet, npr. združeni podaci koji se odnose na sve posjetitelje naše web stranice.

Ako nam dostavite lične podatke trećih strana (na primjer kada podnesete žalbu na proizvod člana porodice), morate osigurati da obavijestite relevantnu treću stranu prije nego što podijelite njihove lične podatke s nama tako što ćete im pokazati ovu Obavijest o privatnosti, objašnjavajući da se njihovi lični podaci obrađuju u skladu s ovom Obavijesti o privatnosti i po potrebi trebate dobiti njihov pristanak.

 

Koje vrste ličnih podataka prikupljamo?

Kada u ovoj Obavijesti o privatnosti govorimo o “ličnim podacima”, to znači sve informacije koje se mogu koristiti samostalno ili u kombinaciji s drugim informacijama za Vašu identifikaciju.

Vrste podataka koje prikupljamo navedene su u nastavku:

·        Ako kupite proizvod od nas ili imate internetski račun kod nas, možemo prikupiti sljedeće podatke: Vaše ime, pol, adresa za naplatu / dostavu, telefonski broj, adresa e-pošte, korisničko ime, podaci o plaćanju (uključujući podatke o kartici) .

 

·        Detalji Vaših marketinških preferencija, uključujući i to da li ste zadovoljni kad dijelimo Vaše detalje s bilo kojim nezavisnim partnerima.

 

·        Detalji Vaše interakcije s nama kada nas kontaktirate putem naših call centara, putem interneta ili na neki drugi način.

 

Na primjer, tamo gdje pozivate naše call centre možemo prikupljati marketinške informacije (kao što su informacije o Vašim navikama / preferencijama / ponašanju i druge informacije zabilježene u razgovoru s vama), detalji žalbi ili komentara koje podnesete, detalji Vaše kupovine i bilo kojih proizvoda koji zahtijevaju servisiranje (uključujući šifru proizvoda, pronađene nedostatke, popravke, maloprodaju i troškove produžene garancije) i podatke o Vašim ličnim okolnostima bitnim za naše pružanje usluga. Ako nazovete da zatražite zamjenu proizvoda, možemo također obraditi Vaše podatke o plaćanju. Napominjemo da se pozivi u našim call centrima mogu snimati u svrhu kontrole kvaliteta.

 

·        Detalji o Vašoj istoriji kupovine, uključujući model i serijski broj kupljenih proizvoda, maloprodajnog objekta (kada proizvod niste kupili direktno od nas) i datum kupovine. Također ćemo prikupiti gore navedene podatke za kontakt kada registrirate svoj proizvod radi naše garancije.

 

·        Podaci kartice za plaćanje.

 

·        Detalji Vaše interakcije s nama putem naših stranica na društvenim mrežama. Na primjer, kada se raspitujete o našim proizvodima ili ostavite druge komentare na našem Facebook zidu, možemo prikupiti taj komentar i sve lične podatke sadržane u tom komentaru (npr. Vaše korisničko ime na društvenim mrežama i bilo koje druge informacije o profilu povezane s komentarom).

 

·        Kopije dokumenata koje nam dostavljate za dokazivanje Vaše starosti ili identiteta tamo gdje to nalaže zakon. Na primjer, ako nam pošaljete zahtjev u vezi s Vašim ličnim podacima, možda će nam trebati dodatni podaci za potvrdu Vašeg identiteta. Stoga ćemo obrađivati ​​lične podatke sadržane u ličnim dokumentima koje ste nam odlučili dostaviti.

 

·        Informacije koje prikupljamo putem kolačića i sličnih tehnologija. Za više informacija, pogledajte naše Informacije koje prikupljamo putem kolačića i sličnih tehnologija. Podaci koje automatski prikupljamo uključuju vrstu web preglednika ili mobilnog uređaja, Vaš operativni sistem, Vašu IP adresu, URL odredišne ​​stranice i referentne web stranice, vrijeme i datum Vaše posjete Web mjestima i pojmove za pretraživanje koje koristite da dođete do Web mjesta. Za više informacija pogledajte našu Obavijest o kolačićima.

  • Možda postoje okolnosti u kojima trebamo obraditi osjetljivije podatke o vama, koji su poznati kao „posebne kategorije ličnih podataka“.Na primjer, možemo prikupiti određene detalje o Vašem zdravlju (na primjer, oštećenje vida ili sluha) kad vam rezerviramo popravke proizvoda ako vjerujete da će našim inženjerima biti potrebni ovi podaci kad vas posjete radi obavljanja popravaka.

 

Na koje se pravne osnove oslanjamo za obradu Vaših ličnih podataka?

Prema zakonu o zaštiti podataka, postoji nekoliko različitih razloga zbog kojih možemo prikupljati i obrađivati ​​Vaše lične podatke. To uključuje:

Pristanak. Ovdje ste nam dali pristanak za prikupljanje i obradu Vaših podataka za određenu svrhu. Na primjer, tamo gdje označite polje za pretplatu na naš e-mail bilten.

Izvršavanje ugovornih obaveza. U nekim su nam okolnostima potrebni Vaši lični podaci kako bismo udovoljili ugovornim obavezama. Na primjer, ako uređaj kupite putem naših web mjesta, prikupit ćemo podatke o Vašoj adresi kako bismo vam poslali proizvod.

Ispunjavanje zakonske obaveze. Ako to zahtijeva zakon, možda ćemo morati prikupiti i obraditi Vaše lične podatke. Na primjer, da biste dobili garanciju za proizvod koji ste kupili.

Pravni interesi. Vaše lične podatke možemo obrađivati ​​tamo gdje je to potrebno za naše legitimne interese kao kompanije, kada to ne nadmašuje Vaše interese zaštite podataka i temeljna prava. Na primjer, koristit ćemo Vaše podatke kada nas kontaktirate kako bismo odgovorili na Vaše upite, zahtjeve za proizvodima (uključujući popravke / zamjene proizvoda ili zahtjeve za povrat) i žalbe.

 

Kako i zašto koristimo Vaše lične podatke

Ovaj odjeljak govori vam kako i zašto ćemo koristiti Vaše lične podatke i objašnjava zakonsku osnovu na koju se oslanjamo u svakom pojedinom slučaju. Imajte na umu da ako odlučite da ne dijelite svoje lične podatke s nama, možda nećemo moći pružiti usluge ili proizvode koje ste zatražili.

Gdje je moguće, Vaše lične podatke obrađujemo u sljedeće svrhe na temelju naših ugovornih obaveza prema vama:

·        Za kreiranje i upravljanje Vašim internetskim računom kod nas.

 

·        Za obradu svih narudžbi koje izvršite pomoću naših web mjesta, telefonom ili putem nezavisnih prodavača. Napominjemo da se Vaši podaci mogu proslijediti drugoj kompaniji radi isporuke proizvoda ili usluge koju ste naručili.

 

·        Za pružanje usluge vama nakon prodaje, uključujući rezervaciju i popravak ili vraćanje proizvoda, obradu povrata novca, slanje rezervnih dijelova i dodatne opreme kao i davanje garancije za proizvode koje ste kupili.

 

·        Za upravljanje sudjelovanjem u bilo kojim takmičenjima ili promocijama na koje ste se prijavili i koje promovišemo mi i / ili naši poslovni partneri.

 

Tamo gdje je to primjenjivo, Vaše lične podatke obrađujemo u sljedeće svrhe na osnovu Vašeg pristanka.

 

·        Uz Vaš pristanak koristit ćemo Vaše lične podatke kako bismo vas obavijestili o našim proizvodima i uslugama e-poštom ili telefonom. U bilo kojem trenutku možete onemogućiti primanje marketinškog materijala putem bilo kojeg od ovih kanala.

 

·        Uz Vaš izričiti pristanak podijelit ćemo Vaše lične podatke s našim nezavisnim povezanim društvima i partnerima tamo gdje ste odlučili za primanje marketinške komunikacije od njih.

 

·        Uz Vaš izričiti pristanak, obrađivat ćemo posebne kategorije Vaših ličnih podataka kako bismo rezervirali posjete servisera i izvršili popravke proizvoda.

 

Napomena: Ako ste nam dali svoj pristanak, možete ga povući u bilo kojem trenutku tako što ćete nas kontaktirati koristeći detalje navedene u odjeljku „Kako nas možete kontaktirati“. To neće utjecati na našu sposobnost da se oslonimo na Vaš pristanak za bilo kakvu obradu koja je izvršena na toj osnovi prije Vašeg povlačenja pristanka.

Tamo gdje je to primjenjivo, Vaše lične podatke obrađujemo u sljedeće svrhe u skladu sa svojim zakonskim obavezama.

·        Da vam pošaljemo komunikaciju u vezi sa zakonom propisanim uslugama ili potrebnim za obavještavanje o ažuriranjima usluga koje vam pružamo. Na primjer, zakonski potrebne informacije u vezi s Vašim narudžbama, obavjestima o opozivu proizvoda ili ažuriranjima naše Obavijesti o privatnosti ili Uvjeta i odredbi.

 

·        Da biste dobili garanciju za proizvod koji ste kupili.

 

·        Da bismo vam pružili popravak, povrat novca ili zamjenu proizvoda koji ste kupili, zbog njegove neusaglašenosti ili u slučaju latentnih / skrivenih nedostataka.

 

·        Da bismo potvrdili Vašu dob ili identitet tamo gdje to nalaže zakon.

 

Tamo gdje je to primjenjivo, Vaše lične podatke obrađujemo u sljedeće svrhe na osnovu naših legitimnih interesa.

·        Za obradu plaćanja i sprječavanje prijevara.

 

·        Da bismo odgovorili na Vaše upite, zahtjeve povezane s proizvodima (uključujući popravke / zamjene proizvoda ili zahtjeve za povrat) i žalbe.

 

Imajte na umu da možemo voditi evidenciju Vaše prepiske s nama kako bismo vas mogli obavještavati o svim budućim komunikacijama i pokazati kako smo komunicirali s vama tokom cijelog postupka. Te podatke možemo koristiti i za informiranje svoje marketinške strategije, na primjer bilježenjem detalja o navikama, preferencijama i ponašanju kupaca prema određenim proizvodima i uslugama.

 

·        Da vam pošaljemo zahtjeve za povratne informacije i ankete i provedemo istraživanje tržišta kako bismo mogli poboljšati naše usluge i izvršiti procjenu zadovoljstva kupaca.

 

·        Da bismo kreirali Vaš profil pomoću podataka koje o vama prikupljamo (kako je opisano u naslovu „Koje vrste ličnih podataka prikupljamo?“) koji bi nam pomogli da personalizujemo naše proizvode i usluge i našu marketinšku komunikaciju s vama.

 

·        Da vam pružimo relevantan sadržaj web stranica putem naših web mjesta i da procijenimo i shvatimo efikasnost sadržaja koji vam nudimo.

 

·        Za upravljanje i zaštitu naših web mjesta (uključujući rješavanje problema, analizu podataka, testiranje, održavanje sistema, podršku, izvještavanje i hosting podataka).

 

·        Da bismo koristili analitiku podataka za poboljšanje naših Web lokacija, sadržaja, marketinga i korisničkog iskustva.

 

·        Da bismo zaštitili naše poslovanje i Vaš račun od prevara i drugih nezakonitih radnji.

 

·        Za zaštitu ili provedbu naših zakonskih prava, poput obrane naše kompanije u slučaju pravnih sporova.

 

 

S kim dijelimo Vaše lične podatke?

Vaše lične podatke ponekad dijelimo s trećim stranama. Vrste trećih strana s kojima dijelimo lične podatke opisane su u nastavku:

Druge kompanije iz grupe  Arçelik  

Vaše lične podatke možemo podijeliti s drugim tvrtkama koje pripadaju grupi Arçelik, uključujući našu matičnu kompaniju Arçelik A.S. u Turskoj, koje Vaše lične podatke mogu koristiti u svrhe i na način koji je u skladu s podacima navedenim u ovoj Obavijesti o privatnosti. Konkretno, Arçelik A.S. će obrađivati neke Vaše lične podatke u svrhu analize i izvještavanja na globalnom nivou na osnovu svojih legitimnih interesa za razvoj poslovanja grupe Arçelik i u skladu s lokalnim pravilima i propisima. Arçelik A.S. može otkriti Vaše lične podatke trećim stranama (kao što su pružaoci usluga, agenti i javne vlasti i institucije) ako je to potrebno za Arçelik A.S. da legalno obavlja svoje poslovne aktivnosti u skladu s gore navedenim svrhama i u skladu sa zahtjevima i dozvolama važećeg zakona.

Pružaoci usluga

Vaše lične podatke možemo otkriti kompanijama koje pružaju usluge nama i ostalim članovima grupe Arçelik.

Primjeri vrsta pružaoca usluga s kojima sarađujemo uključuju:

·        IT kompanije koje upravljaju web lokacijama u naše ime,

·        Dostavne kompanije, poput kurirskih službi, koje vam dostavljaju naše proizvode,

·        Kompanije za direktan marketing koje nam pomažu u elektroničkom upravljanju komunikacijom s vama,

·        Kompanije za korisničke usluge koje upravljaju našim call centrima,

·        Pružaoci usluga plaćanja koji upravljaju našim internetskim plaćanjima gdje proizvode kupujete putem naših web mjesta i

·        Naša mreža inženjera koji pružaju usluge popravka proizvoda i usluga koje ste kupili od nas.

Naši pružaoci usluga obavezni su čuvati Vaše lične podatke u tajnosti i ne smiju ih koristiti u bilo koje druge svrhe osim za pružanje usluga koje pružaju za nas.

Treće strane kada to zahtijeva zakon

Vaše lične podatke možemo otkriti trećoj strani ako je potrebno u skladu sa zakonskom obavezom ili odlukom pravosudnog tijela, javnog tijela ili vladinog tijela ili ako je otkrivanje potrebno radi nacionalne sigurnosti, provođenja zakona ili drugih važnih pitanja od javnog interesa.

Poslovni partneri

Vaše lične podatke možemo podijeliti s našim poslovnim partnerima u njihove vlastite svrhe ako je to potrebno za pružanje proizvoda i usluga vama.

Vaše lične podatke također možemo prosljeđivati ​​trećim stranama u svrhu direktnog marketinga, ali samo tamo gdje ste dali svoj pristanak kada ste dali svoje lične podatke.

Stručni savjetnici

Lične podatke možemo otkriti profesionalnim savjetnicima, poput pravnika, revizora i osiguravača, kako je potrebno tokom profesionalnih usluga koje nam pružaju.

Treće strane u vezi s poslovnom prodajom

Ako prodamo ili prenesemo imovinu ili smo na neki drugi način uključeni u spajanje ili prenos poslovanja / imovine, Vaše lične podatke možemo prenijeti jednoj ili više trećih strana kao dio te transakcije. Ako dođe do promjene u našem poslovanju, novi vlasnici mogu koristiti Vaše lične podatke na isti način kako je navedeno u ovoj Obavijesti o privatnosti.

Ostale treće strane uz Vaš pristanak

Također možemo podijeliti Vaše lične podatke s drugim trećim stranama kada pristanete na takvo

dijeljenje.

 

Međunarodni transferi Vaših ličnih podataka

Kada dijelimo Vaše lične podatke s povezanim kompanijama ili drugim kompanijama s kojima imamo ugovor (kao što je opisano u odjeljku „S kim dijelimo Vaše lične podatke?“), kompanije mogu biti izvan Europskog ekonomskog prostora ("EEA" ), Ujedinjenog Kraljevstva i Vaše zemlje, prema potrebi, u zemljama s različitim zakonima o zaštiti ličnih podataka od zakona Vaše države prebivališta. Vaši lični podaci mogu se posebno prenositi u naše kompanije iz grupe smještene u Turskoj, Arçelik A.S.

Ako Vaše lične podatke prenesemo izvan EEP-a, Ujedinjenog Kraljevstva ili zemlje Vašeg prebivališta, poduzet ćemo korake kako bismo osigurali da Vaši podaci dobiju isti nivo zaštite kao da su obrađeni u EEP-u, Ujedinjenom Kraljevstvu ili Vašoj zemlji prebivališta, prema potrebi. Na primjer, možemo uključiti standardne ugovorne klauzule koje je usvojila Evropska komisija u naše ugovore s trećim stranama ili kompanijama u našoj grupi kako bismo osigurali postojanje zaštitnih mjera za zaštitu Vaših ličnih podataka. Molimo kontaktirajte nas koristeći detalje u „Kako nas kontaktirati“ za više informacija o konkretnim mjerama koje smo poduzeli.

Imajte na umu da Arçelik A.S. može dalje prenositi Vaše lične podatke trećim stranama smještenim u zemljama koje ne pružaju odgovarajući nivo zaštite podataka. Takvi se prijenosi izvršavaju u skladu s primjenjivim zakonima, uključujući, prema potrebi, ugovorne zahtjeve utvrđene u standardnim ugovornim klauzulama.

 

Koliko dugo čuvamo Vaše lične podatke?

Zadržat ćemo Vaše lične podatke samo onoliko dugo koliko je to opravdano potrebno za svrhe navedene u ovoj Obavijesti o privatnosti i u skladu s važećim zakonima. To može uključivati ​​ispunjavanje bilo kakvih zakonskih, računovodstvenih ili izvještajnih zahtjeva.

 

Kako čuvamo Vaše lične podatke?

Poduzet ćemo razumne mjere predostrožnosti kako bismo zaštitili Vaše lične podatke od gubitka, zloupotrebe ili izmjene. Između ostalih mjera, osiguravamo sigurnost Vaših ličnih podataka šifriranjem, zaštitom lozinkom i na drugi način ograničavamo pristup njima.

Nažalost, prijenos informacija putem Interneta nije u potpunosti siguran. Iako ćemo nastojati zaštititi Vaše lične podatke u skladu sa zakonom, ne možemo garantovati sigurnost Vaših ličnih podataka koji nam se prenose na nesigurne načine; svaki takav prijenos ide na vlastiti rizik.

Također biste trebali nastaviti poduzimati mjere za zaštitu svojih ličnih podataka, poput izbjegavanja upotrebe očiglednih ili predvidljivih korisničkih ID-ova ili lozinki, mijenjanja lozinki u redovitim intervalima, vodeći računa da svoje lozinke ne otkrijete nikome drugome i ne pristanete da treće strane imaju pristup Vašem korisničkom računu i ličnim podacima.

 

Koja su Vaša prava u vezi s Vašim ličnim podacima?

Imate sljedeća prava u odnosu na Vaše lične podatke koje obrađujemo, pod uslovima utvrđenim u važećim zakonima:

  • da zatražite pristup Vašim ličnim podacima (poznat i kao "predmetni zahtjev za pristup") i određene dodatne informacije o našoj obradi Vaših ličnih podataka kojima je namijenjena ova Obavijest o privatnosti,
  • da zatražite ispravak netačnih ili nepotpunih ličnih podataka,
  • da zatražite brisanje Vaših ličnih podataka ili ograničenje obrade Vaših ličnih podataka;
  • da uložite prigovor našoj obradi Vaših ličnih podataka;
  • da povučete bilo koji pristanak koji ste dali;
  • da zahtijevate prijenos podataka pod određenim okolnostima;
  • da podnesete žalbu nadležnom nadzornom tijelu za zaštitu podataka i
  • da osporavate određene automatizirane odluke koje donosimo o vama koje imaju pravne ili druge slične posljedice. Obično ne radimo takvo automatizirano donošenje odluka, ali ako to učinimo, jasno ćemo objasniti gdje se takve odluke donose.

 

Da biste ostvarili svoja prava, kontaktirajte nas koristeći podatke za kontakt navedene u odjeljku „Kako nas kontaktirati“.

 

Web stranice trećih strana i sadržaj

Treće strane, čija web mjesta možete posjetiti nakon što kliknete na vezu s Web lokacija, mogu imati manje stroga pravila o privatnosti. Nemamo kontrolu nad ovim smjernicama i podstičemo vas da pročitate njihove izjave o privatnosti prije pružanja ličnih podataka takvim web mjestima.

 

Kolačići

Na našim web mjestima koristimo kolačiće i slične tehnologije. Kolačić je mala datoteka koja se preuzima na Vaš uređaj kada pristupite web stranici na Web mjestima. Kolačić sadrži podatke o vama i Vašoj posjeti našim web mjestima. Kolačići se široko koriste za funkcionisanje web stranica, razlikovanje jedinstvenih korisnika i podučavanje kako korisnici komuniciraju s web mjestima. Molimo pogledajte našu Obavijest o kolačićima  za više informacija o tome kako koristimo kolačiće i slične tehnologije.

 

Upravljanje kolačićima

Postavke pregledača možete promijeniti u bilo kojem trenutku tako da kolačići neće biti prihvaćeni. Posjetite http://www.allaboutcookies.org/ da biste saznali više o blokiranju kolačića. Napominjemo da ako u potpunosti blokirate kolačiće, mnoga web mjesta neće raditi ispravno, a neke funkcije na našim web mjestima uopće neće raditi.

 

Nadzorna tijela

Nadzorna tijela su nezavisna javna tijela koja nadziru primjenu zakona o zaštiti podataka putem istražnih i korektivnih ovlasti. Pružaju stručne savjete o pitanjima zaštite podataka i rješavaju žalbe podnesene zbog kršenja važećeg zakona o zaštiti podataka.

 

Uopšteno govoreći, glavni kontakt za pitanja zaštite podataka je Nadzorno tijelo u zemlji u kojoj je sjedište kompanije / organizacije. Međutim, ako ta kompanija / organizacija obrađuje podatke u različitim zemljama ili je dio grupe kompanija osnovanih u različitim zemljama, taj glavni kontakt može biti nadzorno tijelo u drugoj zemlji.

 

Za zemlje EEP-a (Evropski ekonomski prostor) pronađite svoje Nacionalno nadzorno tijelo klikom ovdje

 

 

Izmjene ove Obavijesti o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo mijenjati i ažurirati ovu Obavijest o privatnosti. Sve promjene u našoj Obavijesti o privatnosti bit će objavljene na ovoj stranici. Obavijestit ćemo vas o svim značajnim izmjenama ili dopunama ove Obavijesti o privatnosti i dostavit ćemo vam kopiju izmijenjene Obavijesti o privatnosti koristeći Vašu e-adresu koja nam je dostavljena ili na bilo koji drugi prikladan način koji osigurava da budete obaviješteni o bilo kojoj promjeni ove Obavijesti o privatnosti.

Ova je Obavijest o privatnosti zadnji put ažurirana 28.06.2021.